karoca26 Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Witam. Dzisiaj zakupilem w kwiaciarni mucholowke. Ma sie dobrze, bo dzisiaj zostala przywieziona. Jest ladnie wybarwiona. Tylko mam problem z identyfikacja. Wydaje mi sie ze jest to red-green, ale pewny do konca nie jestem. Bylbym wdzieczny za identyfikacje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi00 Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 red green Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Otóż nie ma czegoś takiego, jak red-green. Jest to bardzo bardzo wybarwiony regular, czyli po prostu Dionaea muscipula. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 22 Września 2008 Autor Share Napisano 22 Września 2008 Wiem, ze nie ma czegos takiego jak red-green (czytalem temat o kultywarach), ale ja i wiekszosc moich znajomych wiedza co to red-green, wiec u mnie bedzie uznanwany jako red-green Zapewne masz racje ze jest to zwykly regular. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Dyskusja o kultywarach była, i doszliśmy do wniosku że czegoś takiego jak 'Red-Green' uznawać nie będziemy. Decyzja co z nią zrobić należy do Ciebie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 22 Września 2008 Autor Share Napisano 22 Września 2008 (edytowane) Dlatego napisalem. Ze w moim otoczeniu i miescie mowi sie red-green. Tak sie jakos od poczatku przyjelo i tak tu zostanie. Chociaz wiem ze jest to regular. EDIT PRosze o zamkniecie tematu. Edytowane 23 Września 2008 przez karoca26 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi