Michal94 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Czy cały czas utrzymywac pełną podstawkę wody destylowanej u tych rosiczek Drosera aliciae, Drosera tokaensis, Drosera capensis, Drosera capensis alba dzisiaj jak je dostałem to nalałem pełne podstawki wody destylowanej i po 15 min nic nie było. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Nalej wody do podstawki, jak wypiją to odczekaj jakieś 2 dni i znowu podlej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal94 Napisano 23 Września 2008 Autor Share Napisano 23 Września 2008 dzieki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Woda w podstawce powinna stać cały czas. Te gatunki nie miewają okresu spoczynku, więc powinny mieć wodę non stop. Skoro wypiły co im nalazłeś, znaczy się, że podłoże było minimalnie wilgotne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1996 Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 ja nalewam wody do podstawki aż wyschnie...potem czekam i 2 dni i podlewam i żyje.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi