Kuba_xD Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Jak w temacie Roślinke kupiłem w sierpniu. Odkąd ją mam straciła 2 dzbanki; uschneły. Z ostatnim dzbankiem dzieje sie cos dziwnego, ta obrączka wokół wlotu dzbanka zaczyna czarnieć, co się dzieje. Wiem że to powinno być w innym temacie, ale prosze o odpowiedzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 To N. Ventrata. To usychanie dzbanków to aklimatyzacja, daj jej czas, a wynagrodzi cię pięknymi dzankami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba_xD Napisano 26 Września 2008 Autor Share Napisano 26 Września 2008 Acha dzięki wielkie.Czyli te uschnięte dzbanki odcinać tak?? i jeszcze jedno pytanie, kiedy ją przesadzić?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 ma sie dobrze uschniete dzbanki utnij a co do przesadzania odpusc sobie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Po przesadzeniu znowu bedziesz pisal ze cos sie z nim dzieje, wiec lepiej zostaw jak jest. A o usychaniu dzbankow masz wiele tematow. Polecam opcje "szukaj"... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba_xD Napisano 26 Września 2008 Autor Share Napisano 26 Września 2008 (edytowane) Wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi:) Ale jeszcze jesli by mi mogl powiedziec czemu czarnieje ta obraczka u dzbanka, z góry dzięki Edytowane 27 Września 2008 przez Kuba_xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi