Dorian Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Mam przygotować na informatykę stronkę napisaną w html i umieścić ją na jakimś serwerze. Postanowiłem ją zrobić o tym co mnie interesuje czyli rośliny owadożerne. Mam do Was prośbę. Będę potrzebował trochę zdjęć jakis owadozerow, jakbyście mogli to możecie mi jakies przesłać na emaila dionaea1@o2.pl Z góry Dzięki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elinwar Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Ostatnio tak na szybciora zrobiłem moim roślinką parę fotek. Nie są one najwyższej jakości, bo nie miałem siły (jestem po operacji, od tygodnia w domu) pomyśleć nad jakimś ciekawym zdjęciem, ale może akuraty jakieś Ci się spodoba: http://elinwar.fotosik.pl/albumy/512117.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 A nie mozesz zrobic tak, ze po wybraniu jakiegos zdjecia napiszesz do autora czy mozesz je wykorzystac, mysle ze ogromna wiekszosc sie zgodzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 28 Września 2008 Autor Share Napisano 28 Września 2008 Ok. Wielkie dzięki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Jagby co moze jakis filmik wstawisz na swoja stronke hehe bo mam kilka na yutubie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Jak jeszcze potrzebujesz to wejdź do mnie do galerii (link w sygnaturze). Troche zaniedbana ale może coś wybierzesz. W miarę możliwości skopiuj do siebie na serwer, a nie hotlinkuj - te zdjęcia z imageshack potrafią znikać na parę dni bez powodu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi