michcup Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Co to za kapturnica? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Wydaje mi sie ze to Juthatip Soper Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 to raczej nie Juthatip Soper Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Na bank nie Juthatip, jak dla mnie alata/rubra/oreophila x flava Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 28 Września 2008 Autor Share Napisano 28 Września 2008 Mi też wydaje się że to nie jest Juthatip wydaje mi się że to oreophila x flava Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Ze zdjecia od boku podobna do Juthatip. Ale twierdzicie ze nie, to sorry... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Podobna? Gdzie różowe plamki i falowane wieczko? Ja się skłaniam bardziej ku rubra x flava Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 29 Września 2008 Autor Share Napisano 29 Września 2008 szamanka napisał: Podobna? Gdzie różowe plamki i falowane wieczko? Ja się skłaniam bardziej ku rubra x flava OK dzięki za odpowiedzi czyli przyjmujemy że to rubra x flava A tak poza działem identyfikacja to planuję ją zostawić na zimę w ogrodzie jak myślicie przeżyje? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Raczej wątpie, chyba że zima bedzie wyjatkowo łagodna a doniczka duża. Ja tak strzelam sobie, lepiej porównaj z innymi zdjęciami tych krzyzówek, ale na pewno to nie Juthatip Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi