andrzejC Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Jaka to kapturnica? Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Sarracenia 'Juthatip Soper' wg mnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 potwierdzam-Juthatip Soper Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejC Napisano 1 Października 2008 Autor Share Napisano 1 Października 2008 Dzięki za potwierdzenie mojego podejrzenia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 czyżby to była kapturnica ode mnie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejC Napisano 1 Października 2008 Autor Share Napisano 1 Października 2008 Jasne xszymonx to Twoja piękna kapturnica tylko inaczej podpisałeś doniczkę więc się upewniłem bo jestem początkującym owadożercą Pozdrowienia xszymonx . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Pozazdrościłeś roślinom i też zdjadasz robaki? :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 bo w tej doniczce była kiedyś inna roślina Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi