b.zdura Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 (edytowane) zamierzam zrobic sobie prezent na gwiazdke i kupić sobie gekona lamparciego. No to teraz narzucaja sie mi pytania : 1 Czy ma ktos może w okolicy Łomzy najwyżej 3 godz. drogi do sprzedania geka ???? Jeżeli nie to moze zna ludzi którzy mają do sprzedania i sa w tych okolicach ???? 2. Robić terra za ok. 100 zł czy może kupic profesjonalne do 300 zł ???? 3.Czy ktos wogóle ma lub zna sie na chodowli takiego geka ??? Nie chodzi tylko o gekon. piszcie o legwanach szyszkowcach , kameleonach i innych jaszczurkach to może zdecyduje sie na innego gada. Piszcie czy trudno go chodować jak sie zachowujejak czesto je jak czesto ma wylinke czy jest agresywny wobedz was czy chodujecie np. jednego/jedną samca/samice czy moze w parach i takie tam rózne rzeczy Z góry dzieki za odpowiedzi !!! Pzdr. b.zdura Maciek Edytowane 6 Października 2008 przez b.zdura Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 polacał bym forum terrarium.com.pl hodowli sie pisze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.zdura Napisano 6 Października 2008 Autor Share Napisano 6 Października 2008 tak wiem czytałoem wiele forów ale chce miec takie relacje od hodowców którzy maja to i wiedza jak to sie zachowuje a nie tylko wiedze teoretyczna. niech dadza fotki zwierzaków i ich terrarium jak robili itd. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 To idź z tym na forum terrarystyczne, tam łatwiej znajdziesz ludzi którzy mają to w domu. Tu są hodowcy ROŚLIN, nie gekonów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość chroman Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 ja mam 4 gekony lamparcie jak masz jakies pytania to pisz na pw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 ja mam 3 geki 2 samice clasic i samca aptor het raptor pisz co chcesz wiedziec Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi