marcin_oizo Napisano 25 Października 2008 Autor Share Napisano 25 Października 2008 Witam po dłuższej przerwie spowodowanej przerwami czysto technicznymi. Moja muchołówka wylądowała w piwnicy o czym napisałem wcześniej i nie chce spać. Wypuszcza nowe liście, pułapki nadal "działają", ogólnie roślina ma się dobrze w tych ciemnościach egipskich. To chyba nie jest normalne? Zabrać ją do domu? Pozdrawiam, Marcin. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Zostaw ja. No mucholowka bedzie przez zime sie rozwijala tylko wraz ze spadkami temperatury wolniej. Przeciez ci nie zdechnie na zime i na wiosne nie odzyje, tylko caly czas sie rozwija, ale wolniej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_oizo Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 Dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi