bados Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Według mnie to Sarracenia Catesbei... Mam catesbei i wygląda prawie identycznie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 12 Października 2008 Autor Share Napisano 12 Października 2008 (edytowane) Jaka to kapturnica? Średnica rośliny 12-15cm Wysokość bez doniczki: 13cm Liść: Z boku: Z góry: Edit: To jak już pytam o kapturnice to niech jeszcze ktoś potwierdzi, że to Tina: Średnica: ok. 14cm Wysokość pędu: 12cm Edytowane 12 Października 2008 przez Hubu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Kapturnica to swaniana a tłustosz to tina Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Całkowicie zgadzam sie z Pollem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Lokalizacja 'Obi'? ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 A czy kapturnica to nie bedzie przypadkiem Catesbei? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Kapturnica to Sarracenia x 'Catesbei' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 12 Października 2008 Autor Share Napisano 12 Października 2008 Dzięki wielkie za pomoc. Obstawiałem właśnie swaniana ewentualnie catesbei (nigdy ich nie rozróżniam). Przy takim rozkładzie głosów zostaje tylko poczekać do wiosny aż się ładnie wybarwi i zapytać jeszcze raz Lokalizacja 'Obi'? ;-) Tak, Obi. Napisali, że 12zł ale czytniki mówiły 7zł.... w kasie też tak wskoczyło. Poza tym nie było "gratisów" w torfie ale w razie czego nakarmiłem je Diazolem na dzień dobry Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi