strabek Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Witam Was serdecznie, niech ten temat bedzie odrazu przywitaniem sie To moja mucholowka... Jestem w tym gatunku po prostu zakochany, wpadlem po uszy. Narazie posiadam od jakis 4 miesiecy zwyklego Regular Form, ale widze, ze mu u mnie dobrze i na wiosne bede chcial poszerzyc asortyment Moze ktos z Was bedzie mial na sprzedaz ciekawe odmiany - napewno sie skusze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Witamy. Muchołówka wygląda bardzo dobrze:-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Witam na forum. Na wiosne moze cie zainteresuja rosiczki albo jakies inne? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Ja będe miał muchołówki, rosiczki i kilka kapturnic,ale to na wosne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strabek Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 Dzieki za cieple przyjecie Szczerze mowiac to zakochany po uczy jestem w mucholowkach - cuda natury. Takze w pierwszym sorcie bardzo bym chcial poszerzyc kolekcje mucholapow - moze cross teeth,fused tooth, dentate i inne z nastawieniem na odmiany czerwone Co do rosiczki to nie powiem ze capensisa bym tez przytulil, normalna odmiane czerwona i albe Ale to na wiosne. pozdrawiam serdecznie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fawin Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 na wiosnę jak będzie jej dobrze u Ciebie to sama powiększy kolekcję poprzez młode nałe okazy, które z czasem dorosną Witam również i życzę powodzenia świrus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi