Bialy2007 Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 (edytowane) IX Giełda Terrarystyczna Zwierząt Egzotycznych w Rybniku. NOWA LOKALIZACJA GIEŁDY: Fundacja Elektrowni Rybnik (Klub Energetyka) ul. Podmiejska, 44-207 Rybnik Dnia 15.11.2008r.(sobota) w godz. od 10 do15 (wystawcy od 9) Wstęp na giełdę dla zwiedzających 3zł. Wynajęcie stolika dla wystawców 10zł (cennik z Maja tego roku ale chyba raczej się nie zmieni) Ja na pewno będę. Ktoś się wybiera?? Edytowane 1 Listopada 2008 przez Bialy2007 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 Raczej będę, jeśli są chętni to mogę się powymieniać. Wkrótce dam listę na wymianę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 8 Listopada 2008 Autor Share Napisano 8 Listopada 2008 (edytowane) Utricularia aureomaculata Utricularia bisquamata 'large pale flower' Utricularia chrysantha Utricularia delicatula Utricularia dichotoma Utricularia heterosepala Utricularia lateriflora Utricularia livida Utricularia parthenopipes Utricularia prehensilis Utricularia racemosa Utricularia sandersoni Utricularia spec. 'Chapada Diamantina' Utricularia spec. 'Gunung Tahan' Utricularia spec. 'Zimbabwe' Utricularia uniflora Ja mam takie cuś na wymianę. Jeśli ktoś chętny pisać ;] Edytowane 9 Listopada 2008 przez Bialy2007 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Dobra, tak jak obiecałem: 1. Nepenthes ventrata 2. Dionaea muscipula Dentate X08 3. Genlisea lobata x violacea G6 (forma giant) Mało, ale cóż... muchołówki już śpią . Na wiosnę będzie więcej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Genlisea lobata x violacea G6 (forma giant) ja tym był bym zainteresowany. Co byś chciał za to z mojej listy?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi