Masiol Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 czy ok. 3-4 cm mucholowki i ok.7 cm kapturnice mam zimowac??czytalem wiele sprzecznych opini,wiec chce sie dowiedziec. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Zimuj. Mozesz nie zimowaco do 2cm srednicy max.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Teoretycznie mozna darowac sobie zimowanie do 4cm srednicy, ale ja będę zimowac w tym roku moje maluszki, tylko w lagodniejszych warunkach niż resztę. Co do kapturnicy nie słyszałam by były jakies taryfy ulgowe dla maluchów, ja zimowałam mniejszą w zeszłym roku i dobrze to zniosla Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Ja podobnie jak szamnka małe muchołówki w lepszych warunkach a kapturnice nawet male normalnie zimuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 6 Listopada 2008 Autor Share Napisano 6 Listopada 2008 dzieki wielkie,prosze o zamkniecie tematu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi