Heimdall Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Czołem Zastanawia mnie co Wy drodzy hodowcy robicie gdy robi się naprawdę zimno? Czy jakoś specjalnie zmieniacie ogrzewanie, przenosicie rośliny czy cokolwiek innego? Zapraszm do dyskusji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 ja przenosze roślinki z szklarni do domu ale miejsca juz nie mam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Mhm...No właśnie ja szukam pomysłu, co zrobić.Rośliny są cały rok na parapecie (mieszkam w bloku), no i w zime troche jest tam zimno... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Ja trzymam w domku większosć roślin, w tym roku eksperymentuje z kapturnicami, jak nie będzie strasznego mrozu, to będą cały czas na dworze. Mam nadzieję, że już nie będzie tak zimno jak chociażby dzisiaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 ja przeniosłem rosliny na parapet na korytarz tam jest dobra temp ale jest jeden - niemam już tam miejsca ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi