janekfb Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 1.Co to za dzbanecznik? 2.Czy może stać metr od południowego okna (niektóre zalążki dzbanków opierają się i wyginają na stojaku), czy może lepiej by było jakby stał na północnym? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 1. Nepenthes alata X ventricosa lub jak kto woli "ventrata" 2.raczej może tam stać Edit: 04.12.2008 przez Cephalotus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 (edytowane) to pytań nie daje się w faq tylko w dziale dzbanecznik ale jak pytasz o gatunek to w tym samym temacie możesz się co tam jeszcze chcesz spytać żeby nie zaśmiecać forum Edytowane 4 Grudnia 2008 przez michcup Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 Ustaw go tak żeby miał jak najwięcej światła , to jest najważniejsze. Jeżeli w tym miejscu co jest teraz będzie miał najwięcej słońca to go zostaw , jednak jak masz lepiej oświetlone okno to warto go przestawić. Tylko pamiętaj żeby stał w jednym wybranym miejscu bez żadnego przestawiania. Michcup dałbyś spokój zwróciłeś uwagę , nie wystarczy? Od tego są admini żeby przerzucić temat do odpowiedniego działu a nie walisz post za postem że zły dział. Szczególnie gdy Janek przyznał Ci racje że się pomylił... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 ja tak poprostu napisałem żeby wiedział na następny raz czy ja muwie że na początku też wszystko robiłem bezbłędnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janekfb Napisano 4 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2008 A nie zaszkodzi mu jak ma niektóre zalążki powyginane? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 Nie nie zaszkodzi , jeżeli dopiero co go kupiłeś , to i tak musisz się spodziewać tego że wszystkie dzbanki uschną i przez jakiś czas nie będzie nowych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 4 Grudnia 2008 Share Napisano 4 Grudnia 2008 ja tak poprostu napisałem żeby wiedział na następny raz czy ja muwie że na początku też wszystko robiłem bezbłędnie Nie chce robic off topa, ale to podstawowy blad ortograficzny... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi