Gość Yasioo_Nepenti Napisano 22 Marca 2006 Share Napisano 22 Marca 2006 Witam wszystkich... postanowiłem w tym roku przeprowadzić pare eksperymantów. na razie są dwa zaplanowane: Zimowanie muchołówki w różnych warunkach - planowane na zime 2006/2007 - eksperyment pochłonie kilkanaście kilkadziesiąt muhołówek by zobaczyc w jakich miejscach można/ da sie zimować muchołówke. Pełna dokumentacja ze zdjęciami oczywiście. ile Watów potrzeba by wybarwić #### - eksperyment wymagający dużo miejsca więc póki co to wykonam go dopiero w okresie jak będe dysponował jakimś swoim własnym dużym pokojem ;]. Jak wyżej będzie pełna dokumentacja. Będzie po 1 wybranej roślinie pod każdy zestaw świetlówkowy. np 1 muchołówka all red, 1 giant i takie tam... więc najlepiej napiszcie mi na maila jakie rośliny chcielibyście widziec w takim eksperymencie. bo to w końcu dla was będzie robione ;] jak macie jakieś pomysły na podobne rzeczy to piszcie. Tylko żeby efeky były przydatne (bo tematu "jak wyglądać będzie muchołówka po spuszczeniu na nią żelazka z drugiego piętra" przeprowadzać nie będe ) Najlepiej żeby dotyczyły muchołówek i żeby dało sie je przeprowadzić jeszcze przed zimą. ale inne też piszcie. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 23 Marca 2006 Share Napisano 23 Marca 2006 Ja bym chcial sie dowiedziec o all red pod jakim światlem sie wybarwi A o dzbanecznikach też bedzie ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Yasioo_Nepenti Napisano 23 Marca 2006 Share Napisano 23 Marca 2006 podawajcie sensowne pomysły, ja je wprowadze w życie ;] chodzi mi po prostu o zebranie pomysłów bo zapewne wiele z eksperymentów i interesujących was doświadczeń będzie można przeprwadzić jednocześnie podsuwam tego posta bo eksperymenty są kosztowne a ja moge wziąć na siebie te w granicach moich możliwości. Póki co zbieram pomysły. im więcej podacie własnych tym lepiej dzbanecnziki też mogą być. podajcie tylko co mam sprawdzać[/url] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 24 Marca 2006 Share Napisano 24 Marca 2006 Jak dzbanecznik to jestem ciekawy w jakiej minimalnej wilgotnosci powietrza zaczyna wypuszczac dzbanuszki i jeszcze to co mówiłem wyzej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewcik Napisano 25 Marca 2006 Share Napisano 25 Marca 2006 Zgadzam sie,tez mnie interesuje ten temat dotyczacy dzbanecznika. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi