Skocz do zawartości

EKSPERYMENTY

Gość Yasioo_Nepenti

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Yasioo_Nepenti

Witam wszystkich...

postanowiłem w tym roku przeprowadzić pare eksperymantów. na razie są dwa zaplanowane:

Zimowanie muchołówki w różnych warunkach - planowane na zime 2006/2007 - eksperyment pochłonie kilkanaście kilkadziesiąt muhołówek by zobaczyc w jakich miejscach można/ da sie zimować muchołówke. Pełna dokumentacja ze zdjęciami oczywiście.

ile Watów potrzeba by wybarwić #### - eksperyment wymagający dużo miejsca więc póki co to wykonam go dopiero w okresie jak będe dysponował  jakimś swoim własnym dużym pokojem ;]. Jak wyżej będzie pełna dokumentacja. Będzie po 1 wybranej roślinie pod każdy zestaw świetlówkowy. np 1 muchołówka all red, 1 giant i takie tam... więc najlepiej napiszcie mi na maila jakie rośliny chcielibyście widziec w takim eksperymencie. bo to w końcu dla was będzie robione ;]

jak macie jakieś pomysły na podobne rzeczy to piszcie. Tylko żeby efeky były przydatne (bo tematu "jak wyglądać będzie muchołówka po spuszczeniu na nią żelazka z drugiego piętra" przeprowadzać nie będe :) ) Najlepiej żeby dotyczyły muchołówek i żeby dało sie je przeprowadzić jeszcze przed zimą. ale inne też piszcie.

Pozdrawiam.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Yasioo_Nepenti

podawajcie sensowne pomysły, ja je wprowadze w życie ;] chodzi mi po prostu o zebranie pomysłów bo zapewne wiele z eksperymentów i interesujących was doświadczeń będzie można przeprwadzić jednocześnie

podsuwam tego posta bo eksperymenty są kosztowne a ja moge wziąć na siebie te w granicach moich możliwości. Póki co zbieram pomysły. im więcej podacie własnych tym lepiej

dzbanecnziki też mogą być. podajcie tylko co mam sprawdzać[/url]

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.