sacik Napisano 14 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2009 (edytowane) widziałem twoje zdjęcie z pałką teleskopową bodajże na forum no i jak przyjechła bp a ty mnie nie miałes przyjemnosci poznac Edytowane 14 Stycznia 2009 przez sacik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 ach ok spoko jakoś sie zgadamy bliżej giełdy Wspólna cola pizza ect?? jak sie spotkamy wchodzi w gre? (wszyscy mile widziani) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Bedzie ktos z lublina? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Moja oferta gemmae (wstępna dokładne ceny będą pod koniec tygodnia. Gemmae można kupic również poza giełdą metodą wysyłkową.. Drosera platystigma A Drosera sewelliae Drosera mannii x ericksoniae Drosera pulchella x ericksoniae Drosera pulchella x ericksoniae White flower Drosera pulchella 58b Drosera cloterostigma Small multiflowerd Mogumber forum Drosera helodes Drosera oreopodion Drosera pulchella purple/marrom Drosera nitidula x occidentalis Drosera platystigma type Drosera paleacea ssp. Paleacea Drosera pulchella Scott River Drosera pulchella 35b Drosera barbigera giant northern form Drosera barbigera small northern form Drosera mannii b Drosera nitidula var allanostigma x ericksoniae Drosera pulchella orange 2 Drosera pulchella x ericksoniae white flower , red center Drosera pulchella x ericksoniae Light pink , red center Drosera pulchella x ericksoniae Small white flower Drosera pulchella MIX Drosera pulchella Salmon Flower Drosera pulchella orange 1 Drosera pulchella red purple Drosera pulchella big brok Drosera paleacea ssp. Leioblastus Drosera pycnoblasta Drosera echinoblastus Drosera paleacea Cranbrook Drosera pulchella white/pink Drosera lasiantha Drosera scorpioides Albany Drosera scorpioides pink flower Drosera barbigera ssp. Silvivola Reszta listy pod koniec tygodnia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Jezeli nic się nie zmieni, my takze pojawimy się na giełdzie, uaktualizowana oferta powinna pojawić się w okolicach weekendu. W razie indywidualnych pytań zaprszam na gg - 1396901. Pozdrówka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Niestety mnie nie bedzie ponieważ mam zjazd w szkole Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 (edytowane) Witam Oferta gemmae i nasion na giełde w warszawie 31 stycznia klikamy w poniższy link i elegancko nam sie wyswiatla oferta www.jkwiatek.pl Kontakt mail / gadu 7989289 / kom 668970314 Pozdrawiam jkwiatek Rozumiem że jakąś cole robimy na / po / w trakcie giełdzie Edytowane 27 Stycznia 2009 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 (edytowane) Przedstawiam orientacyną ofertę na giełdę w Warszawie. http://www.rosliny-owadozerne.pl/Rozne-Ros...oria-t8605.html W niewielkim stopniu może ona uledz zmianie, mogą dojść nowe gatunki, ale nie jest to pewne. O wszystkie szczegóły najlepiej pytać na gg bądź telefonicznie. Edytowane 30 Stycznia 2009 przez Alberciarz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Jak ktoś będzie miał zdjęcia to niech zapoda. Miałem zamiar zostać do dziś w warszawie ale pilny łądunke był więc musiałem wrcać ... ale udało mi się dotrzeć do pewnego sklepu więc mam modliszke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Witam Giełda hmm jak na pierwszą to sie udała ale mogła by być lepsza http://img152.imageshack.us/my.php?image=20090131182tl1.jpg asortyment alberta co do zainteresowaniem roślinami to porażka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Ktos mial zrobic zdjecia. Ja niestety nie moglem pojechac. Moglby ktos wrzucic zdjecia? Z gory dzieki! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 31 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2009 (edytowane) ja mam ze 4 ale takie słbiutkie ;/ nawet nieopyla sie wrzucac Edytowane 31 Stycznia 2009 przez sacik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 sacik powiedz mi czy Ty byłeś na giełdzie w czerwcu ? bo kurcze znam Cie skądś i tego kolesia co z Tobą był Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 31 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2009 yyy chodzi ci o tą wystawe (kiermasz) w ogrodzie botanicznym ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 owszem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi