szamanka Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 A już myślałam że padnie tu sakramentalne 'tak' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 no mogłes mnie pamiętac bo byłem tam 1 i 2 dnia 1 to siedziałem tam z 1,5 godz i każdego z tych 2 dni pytałem sie ciebie czy macie torf dla dzbanków i ty mi towar podawałes jak kupowałem ;D dlatego stamtąd ja cie pamiętam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 tak to i ja Cie pamiętam Do następnej giełdy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 miejmy nadzieje albo do następnego kiermaszu davida jeśli zrobi szybciej niz następna giełda ale moja mama w radio słyszała że że następna giełda ma byc na początku czerwca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Prawdopodobnie następna giełda to będzie przybliżony termin do wystawy roślin owadożernych, kto go zrobi jeszcze sie zobaczy możliwe że będzie więcej niż 1 wystawca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi