tomislav1ster Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 To jak chcesz to nie problemu znaleźć innych. Jak chcesz to ja mogę jakieś ciekawe poszukać. A czy będzie również możliwość ściągnąć kalendarz w formacie PDF ?? Pytam gdyż u mnie w mieście jest niedaleko drukarnia i fotograf który by mi to wydrukował na miejscu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Drukarnia czy fotograf bez problemu wydrukuje z formatu który jest tu zamieszczony. Przerabianie na PDF jest w tym przypadku bez sensu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 19 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2009 Nie, nie umiem zrobic pdf, jak chcesz to sam pokombinuj. Rozumiesz, że zeby użyc tych zdjęć które mam w kalendarzu pytałam wszystkich autorów o zgodę? DLATEGO ja nie będę robić kalendarza z zagranicznych zdjęć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi