ArturP Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Policja może przeprowadzić śledztwo, ale na 110% nie skieruje sprawy do prokuratury, ze względu na małą szkodliwość czynu, czy jakoś tak. Z doświadczenia mówię. Zresztą nie wiem czy ktoś w policji będzie chciał wziąć sprawę nieodpowiednich nasionek. Ogólnie to bardzo się cieszę, ze taka sprawa wyszła na forum - czuję się dzięki wam dobrze poinformowany, bo od tego użytkownika nie zamówię. Co do już zamówionych nasionek: "SA NA TO DOKUMENTY", więc jeśli ma dokumenty to admini allegro uwierzą dokumentom, a nie doświadczeniu forumowiczów. Takie moje skromne zdanie.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2009 [beeep] ma za przeproszeniem nie dokumenty, jakby miał to z dobrego źródła to by nie było tego numeru. I jeszcze bajeczka z nasionami cefala z własnej hodowli z której zrezygnował po 1 dniu, musiałby mieć conajmniej kilkadziesiąt dorosłych cefali które by zakwitły mu na hurra jednego dnia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 a w jakim mieście on mieszka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2009 Święciechowa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 a to lipa szkoda że nie Kraków po szkole mi sie nudzi to bym się przeszedł z kolegami se jakieś jaja z niego porobić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 [beeep] ma za przeproszeniem nie dokumenty, jakby miał to z dobrego źródła to by nie było tego numeru. I jeszcze bajeczka z nasionami cefala z własnej hodowli z której zrezygnował po 1 dniu, musiałby mieć conajmniej kilkadziesiąt dorosłych cefali które by zakwitły mu na hurra jednego dnia. No to w takim razie można to skonfrontować. Najlepiej właśnie pod okiem adminów. Swoją drogą to trafiła kosa na kamień hehe. Pewnie sobie myślał, że to rzadkie, to nikt nie czai takich roślin. Tak w ogóle to niezłych koksów na forum mamy. Od razu na chate wbijać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Tak w ogóle to niezłych koksów na forum mamy. Od razu na chate wbijać. no wiesz ja mieszkam na jednym z ciekawszych osiedli Krakowa więc to normalne u mnie że jak komuś coś nie pasi to sie mu dojazd robi i po problemie pewnie dużo osób myśli że taki grzeczny chłopak owadożery sobie hoduje a tak nie jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Już weźcie nie przesadzajcie z tym nachodzeniem itp. Bo akurat trochę to śmieszne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Już weźcie nie przesadzajcie z tym nachodzeniem itp. Bo akurat trochę to śmieszne no dajmy już spokój bo temat był "Uwaga! Nieuczciwy Sprzedawca Na Allegro" a my tu piszemy o innych rzeczach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 (edytowane) tak ponieważ nastapiła pomyłka, a cała sprawa zostanie sprostowana... mnie tez oszukano ponieważ to nie ja rozprowadzam nasiona tylko hurtownia z Poznania której jestem przedstawicielem... wszystkie zamówienia ksiegowane są tam... ale widnieje na nich moje nazwisko... tak wszyscy zostali przeproszenia za to i mają do wyboru zwrot pieniędzy lub prawdziwe nasiona 20:00:56 i tez dlatego wszystkie aukcje z roslinami owadozernymio zostaly zakonczone prawda ? Edytowane 29 Stycznia 2009 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Aukcje z owadożerami pozamykane fakt, wcześniej były jeszcze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Dobrze że koleś nie mieszkał w Krakowie ciekawe jakie nasiona do mnie przyjdą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Tak. Uzytkownik przeprosil mnie osobiscie mailem. Powiedzial ze albo zwrot pieniedzy albo wlasciwe nasiona. Wzialem nasiona bo i tak chce sprobowac cos z mucholowka. Powiedzial ze wysle je natychmiast jak dostanie. Zobaczymy. Mysle ze juz nie bedzie problemow, chociaz zdarzaja sie i tacy.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2009 Dostałam tego samego maila, ale jestem ciekawa skad on miałby wziasc prawdziwe tym razem nasiona cefalotusa, musiałby dołożyć ze 3 razy tyle se swojej kieszeni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 no wiesz ja mieszkam na jednym z ciekawszych osiedli Krakowa więc to normalne u mnie że jak komuś coś nie pasi to sie mu dojazd robi i po problemie Nie wiesz na jakim osiedlu Święciechowy on mieszka i co tam się robi z ludźmi , którym coś nie pasi. pewnie dużo osób myśli że taki grzeczny chłopak owadożery sobie hoduje a tak nie jest Nie no przeca wszem i wobec wiadomo, że każdy "kyller" hoduje mordercze rośliny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi