michcup Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 (edytowane) a z kąd ty załatwisz te właściwe nasiona do poniedziałku?dziś jest sobota jutro niedziela więc raczej to nie możliwe żebyś te nasiona wysłał w poniedziałek Edytowane 31 Stycznia 2009 przez michcup Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemesia89 Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 CAŁĄ SPRAWĘ ZAŁATWIAŁEM JUZ W PIĄTEK KIEDY DOSTAŁEM PIERWSZE WIADOMOSCI ŻE COS JEST NIE TAK Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 to znaczy już masz te nasiona w domu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 poza tematem: NIE PISZ Z CAPS LOCKA! TO NIE JEST RYKOWISKO! TU SIĘ NIE KRZYCZY! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 To bez znaczenia , ten kto ma dostać te nasiona to dostanie i wtedy zobaczymy. Na szczęście nasiona cephalka , łatwo rozróżnić więc szybko ocenie czy są odpowiednie czy nie . Trochę się afera wywiązała , a powinno się zatrzymać jakieś 3 strony temu , kiedy Nemesia zapewnił że dośle odpowiednie nasiona. Ja trzymam za słowo i czekam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Ja trzymam za słowo i czekam obyś dostał te nasiona co zamówiłeś a nie nasiona np.buraka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 31 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2009 Spoko, siałam na ekologii nasiona buraka, rozpoznam z zamkniętymi oczami Gawien, nasiona to jedno, ale te conajmniej dziwne wyjasnienia to drugie A nemesis sam podsyca atmosferę zmieniając co chwile swoją wersję wydarzeń i unikając jak ognia sensownej dyskusji, ciężko czegos takiego nie skomentować. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemesia89 Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Szamanko w takim razie zacznijmy sensowną dyskusje bez rzucania w siebie jakimis brudami. Czekam na pytania odpowiem. Jesli chodzi o dokumenty bo napewno zapytasz skany przedstawie w poniedziałek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 posiadasz te nasiona? i proszę o odpowiedź bez kręcenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 przepraszam za post pod postem i proszę go nie łączyć kolejny raz zadałem pytanie o posiadanie w chwili obecnej nasion i znowu go nie uzyskałem ciekawe dlaczego? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Michcup już przestań dramatyzować chcesz jeszcze żeby on 24h dziennie siedział i odpisywał ? .... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Szamanko w takim razie zacznijmy sensowną dyskusje bez rzucania w siebie jakimis brudami. Czekam na pytania odpowiem. Jesli chodzi o dokumenty bo napewno zapytasz skany przedstawie w poniedziałek. sam chciał zacząć sensowną dyskusję z Szamanką to zemną też by mógł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 poza tematem: NIE PISZ Z CAPS LOCKA! TO NIE JEST RYKOWISKO! TU SIĘ NIE KRZYCZY! Wszystko w tym temacie do poniedziałku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Ale co to zmienia ? Dostaną nasiona osoby które zamówiły i wszystko się wyjaśni . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 31 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2009 Ja mam pytanie, tu twierdzisz ze nasiona zostaną wysłane w poniedziałek, na stronie 'o mnie' na allegro że zostały juz wysłane. Skąd taka rozbieżność? Nie widze sensu pisania o czynności dokonanej skoro się jej jeszcze nie zrobiło, a tu przyznałeś się że nie wysłałeś jeszcze. Załączam screena strony 'o mnie' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi