Skocz do zawartości

Uwaga! Nieuczciwy Sprzedawca Na Allegro.

szamanka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 180
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

To bez znaczenia , ten kto ma dostać te nasiona to dostanie i wtedy zobaczymy. Na szczęście nasiona cephalka , łatwo rozróżnić więc szybko ocenie czy są odpowiednie czy nie . Trochę się afera wywiązała , a powinno się zatrzymać jakieś 3 strony temu , kiedy Nemesia zapewnił że dośle odpowiednie nasiona.

Ja trzymam za słowo i czekam ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, siałam na ekologii nasiona buraka, rozpoznam z zamkniętymi oczami :D

Gawien, nasiona to jedno, ale te conajmniej dziwne wyjasnienia to drugie :) A nemesis sam podsyca atmosferę zmieniając co chwile swoją wersję wydarzeń i unikając jak ognia sensownej dyskusji, ciężko czegos takiego nie skomentować.

Odnośnik do odpowiedzi

Szamanko w takim razie zacznijmy sensowną dyskusje bez rzucania w siebie jakimis brudami. Czekam na pytania odpowiem. Jesli chodzi o dokumenty bo napewno zapytasz skany przedstawie w poniedziałek.

sam chciał zacząć sensowną dyskusję z Szamanką to zemną też by mógł

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pytanie, tu twierdzisz ze nasiona zostaną wysłane w poniedziałek, na stronie 'o mnie' na allegro że zostały juz wysłane.

Skąd taka rozbieżność? Nie widze sensu pisania o czynności dokonanej skoro się jej jeszcze nie zrobiło, a tu przyznałeś się że nie wysłałeś jeszcze.

Załączam screena strony 'o mnie'

post-1583-1233438337_thumb.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.