Skocz do zawartości

Uwaga! Nieuczciwy Sprzedawca Na Allegro.

szamanka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 180
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja znam odpowiedz. Ten pan chyba w czwartek lub piatek juz nie pamietam :P wyslal mi meila ze pojechal do hurtowni wyjasnil wszystko i wzial te prawdziwe nasiona, ktore wysle w poniedzialek.

Michcup masz odpowiedz :)

Edytowane przez karoca26
Odnośnik do odpowiedzi

Z informacji ze strony o mnie jest jasno napisane, że nasiona zostały źle zapakowane w przypadku UWAGA tylko 8 osób które notabene zgłosiły się do sprzedającego. Więc to nie wina hurtowni, producenta czy przedstawiciela.

Podobnież tylko te 8 osób ma lewe nasiona bo reszta nie została jeszcze wysłana. A dlaczego na tej liście nie ma np. Pani: anna-weronika która wystawiła pozytyw za rzekome nasiona muchołówki?

Dlaczego szkalowany jest na tej stronie Maklerw który ostrzegł o tym iż nasiona mogą być niezgodne z tytułem aukcji?

Odnośnik do odpowiedzi

A więc tak szmanko, producent a hurtownia to, to samo nie wiem jak to nazwac jest to osoba produkujaca i sprzedająca nasiona,

w poniedziałek przedstawie wszystkie dokumenty jakie otrzymałem tylko musze je zeskanowac a w domu nie mam takiej możliwości,

ktoś zadał mi pytanie czmu sprzedaje dalej inne nasiona, poniewąż zaczynałem na allegro tylko z nimi i te nasiona pakuje sam i sam je dostaje, pochodzą z hurtowni nasienniczej dendrona (chodzi o nasiona)P Bonsai i innych roślin, natomiast rośliny owadozerne to inna sprawa

ktoś chce zobaczyc nazwę będzie ona na pieczątce dołączonej do dokumentów (ja miałem zając się rozprowadzaniem ich nasion), natomiast wyjaśnienia jakie otrzymałem w sprawie tej pomyłki to, to że osoba zajmujaca się pakowanie dosypała do woreczków resztki pozostałych nasion innych kwiatów była to kolejno petunia, aster, lobelia i inne byliny.

Natomiast o całej sprawie poinformował mnie już w czwartek karoca, za co mu dziękuje inaczej o niczym bym nie wiedział,

kolejna odpowiedź wszystkie nasiona roslin owadożernych teraz będę pakował osobiście i osobiście wysyłał, dla pewności że ta sytuacja się nie powtórzy.

Odnośnik do odpowiedzi

Producent - osoba lub firma produkująca towary w celu sprzedaży ich na rynku. Celem producenta jest zwykle maksymalizacja udziału jego produktów w rynku, a co za tym idzie maksymalizacja zysków.

Hurtownia, składnica hurtowa - przedsiębiorstwo handlowe zajmujące się sprzedażą dużych ilości towarów, często w opakowaniach zbiorczych, ukierunkowane na klienta prowadzącego sprzedaż detaliczną.

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to ja tylko zawiadomilem, a szamanka powiedziala ze nasiona nie sa wlasciwe.. Chcialem sie upewnic i dlatego napisalem do pana...

Bo nigdy wczesniej nie widzialem nasion mucholowki i myslalem ze te sa dobre, lecz sa bardziej doswiadczeni ode mnie. Byla okazja postanowilem kupic.

Mam nadzieje ze w poniedzialek dostane wlasciwe nasiona i afera sie zakonczy ;)

Edytowane przez karoca26
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.