Marrom Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 burek17qw napisał: ja informacji o pomyłce nie otrzymałem a powinienem; No właśnie... W poście numer 128 oświadczył wczoraj iż powiadomił wszystkie ewentualne poszkodowane osoby. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burek17qw Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 nie;mi wczoraj o tym nic nie było wiadomo i gdyby nie maklerw to pewnie bym się nie dowiedział. bo przecież sprzedawca nie zainteresował się tym... zobaczymy jakie nasiona wyśle jutro i co mi dojdzie huh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemesia89 Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 WŁĄŚCIWE ROSLINY ZOSTAŁY WYSŁANE DO ODBIORCÓW, ZOSTAŁY NADANE LISTEM PRIORYTETOWYM. WIECZOREM ZESKANUJE I PRZEDSTAWIE JESZCEZ STOSOWNE DOKUMENTY. ZA CAŁĄ SPRAWĘ JESZCZE RAZ DZIĘKUJE PRZEPRASZAM ZA POMYŁKĘ I WYKORZYSTANIE NIE SWOICH ZDJĘC NA AUKCJACH, AUTORA/ÓW PRZEPRASZAM. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 I dokumentów nie ma. A 24 wybiła. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Nemesia89 napisał: WIECZOREM ZESKANUJE I PRZEDSTAWIE JESZCEZ STOSOWNE DOKUMENTY. ZA CAŁĄ SPRAWĘ JESZCZE RAZ DZIĘKUJE PRZEPRASZAM ZA POMYŁKĘ I WYKORZYSTANIE NIE SWOICH ZDJĘC NA AUKCJACH, AUTORA/ÓW PRZEPRASZAM. Proszę wywiązać się z obietnicy i przedstawić stosowne dokumenty. Chyba, że są jeszcze w "produkcji". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Beda te skany? Mija juz kolejny dzien. Co prawda nie kazdy siedzi na kompie caly czas, ale zawiadomic co sie dzieje treba.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 karoca26 napisał: Beda te skany? Mija juz kolejny dzien. Co prawda nie kazdy siedzi na kompie caly czas, ale zawiadomic co sie dzieje treba.. jakie skany? na 99,99% ich nie posiada i dopiero musi wymyślić co powiedzieć szlak mnie trafia jak słyszę o takim sprzedawcy świrus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 On przecież nie powiedział kiedy to wstawi ;] tylko że wieczorem ;] ale wieczór może być jutro, za tydzień, miesiąc itp ;] Więc ja bym na nie nie liczył Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nemesia89 Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Wyjaśnienia i namiary na tą firmę są w paczkach jakie państwo otrzymają ci którzy zamawiali nasiona. A na tym forum nie upublicznię danych, ponieważ nie mogę marron powinien wyjaśnic to że bez zgody nie moge rozpowszechniac danych osobowych. To jest ostatni post jaki tu napisałem, jutro najpóźniej do czwartku wszystkie paczki powinny dojśc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 (edytowane) Kolego, bzdur tu wygłaszaj. Dane podmiotu gospodarczego nie podlegają ochronie jako dane osobowe. Ustawa z dnia 19 listopada 1999 r. Prawo działalności gospodarczej (Dz. U. z dnia 17 grudnia 1999 r.): Art. 7a p. 2 - Ewidencja działalności gospodarczej jest jawna i dane osobowe w niej zawarte nie podlegają przepisom ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 i Nr 153, poz. 1271). Edytowane 3 Lutego 2009 przez marrom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Nazwa i adres firmy to raczej nie są dane osobowe. zazwyczaj firmy rozpowszechniają te dane co nosi nazwę reklamy. No w tym wypadku o reklamie raczej mowy nie ma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 (edytowane) Ubiegliście mnie Jeżeli firma ma osobowość prawną, jej dane są w Krajowym Rejestrze Sądowym, jeśli nie ma - w Ewidencji Działalności Gospodarczej. Oba zbiory są jawne i ogólnodostępne. Edytowane 3 Lutego 2009 przez hddk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Gawien dostanie paczkę, to nam wrzuci. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 (edytowane) Gawien nic nie wrzuci bo nic nie dostanie jestem tego pewien Nemesia89 napisał bym coś na twój temat ale nie chce potem dostać ostrzeżenia bo bez użycia wulgaryzmów nie da się tego co wyprawiasz opisać Edytowane 3 Lutego 2009 przez michcup Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burek17qw Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 no ja też myślę że nic nie dostaniemy i nie dostaną osoby które zamówiły u tego gościa; zobaczymy co tym razem dojdzie może jakieś nasiona trawy albo coś lepszego; chyba że jednak dojdzie to co ma ale ciężko.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi