burek17qw Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 (edytowane) Ja tez dostałem kasę a chciałem nasiona...ale mniejsza z tym dobrze że dostałem...tylko dziwi mnie jedno mianowicie...Na pewno dość dobrze wiedział że tych nasion nie będzie/nie ma;wiadomość była wysłana wczoraj a informacja którą wysłał w liście napisał 1.02.2009:czyli 31.01.2009 musiał dostać niby informacje że nasion nie dostanie z niby firmy - więc czemu to ukrywał...dziwne..no ale dobrze że przynajmniej kasę oddał...nie wydaje mi się aby inni otrzymali dobre nasiona.. Edytowane 4 Lutego 2009 przez burek17qw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Ja tez dostałem kasę a chciałem nasiona...ale mniejsza z tym dobrze że dostałem...tylko dziwi mnie jedno mianowicie...Na pewno dość dobrze wiedział że tych nasion nie będzie/nie ma;wiadomość była wysłana wczoraj a informacja którą wysłał w liście napisał 1.02.2009:czyli 31.01.2009 musiał dostać niby informacje że nasion nie dostanie z niby firmy - więc czemu to ukrywał...dziwne..no ale dobrze że przynajmniej kasę oddał...nie wydaje mi się aby inni otrzymali dobre nasiona.. mógł byś udostępnić dane firmy ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Ten koles to zwykly cham a szczerze mowiac to nasionka cefali sam od niego chcialem kupic ale po tej calej sprawie nie dam mu zarobic ani grosza i bede go omijal - dzieki za info . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Przypomnę, że Nemesia89 miał wystawionych po 500 pakietów nasion każdego z oferowanych gatunków owadożerów. Z tego co pisał spakowanych zostało źle kilka pakietów a reszta nasion miała być OK. I teraz okazuje się, że nie ma nasion? rotfl Co do pieniędzy. Ciesze się, że je zwrócił choć łaski nie zrobił. Osoby które otrzymały zwrot pieniędzy a nie wystawiły jeszcze komentarzy powinny potraktować go przynajmniej neutralem z informacją o lewych nasionach. Może inne osoby kupujące będą baczniej sprawdzać swoje zakupy. Jeśli chodzi o Nemesia89 i jego szybki biznes. Na tym zakręcie jeszcze nie wyleciał z trasy. Dla mnie jest oszustem i dlatego bacznie będę obserwował jego poczynania. Cwaniaczkom mówię stanowcze NIE. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burek17qw Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 dane firmy...tzn poczta i nr kont bo tylko tyle mam 724429556 eurorosliny@wp.pl no tak łaski nie robi - ja niestety wystawiłem ale dlatego że nie wiedziałem dokładnie jak to wygląda i dałem się złapać...ale ostatni raz.. wychodzi na to że to maił być większy przekręt tylko się nie udało skoro tyle nasion było tzn pakietów... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Oddał pieniądze, a co z pozostałymi? W takim razie nie pozostaje nic innego jak tylko zgłosić to do Allegro . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burek17qw Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 (edytowane) ja mogę tylko pomóc a decyzja należy do osób które nie dostały pieniędzy... tylko które to są i ile ich jest... trzeba zakończyć tą sprawę jakoś... Edytowane 5 Lutego 2009 przez burek17qw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 A w ogóle zapytaliście się wszystkich czy dostali kase czy tak sobie w ciemno tu piszecie ? Bo może lepiej najpierw by się upewnić ? Bo co jak co tylko ludzie którzy nie dostali zwrotu kasy mogą cokolwiek zgłaszać a z tego co pisałeś Burek Ty dostałeś Więc najpierw napiszcie do wszystkich ludzi którzy zamawiali nasiona owadożerów (koło 40) później weźcie od nich zdjęcia nasion które dostali (bo dowody trzeba mieć) i wtedy zgłaszajcie sprawę do allegro ;] PS. Ktoś pisał że się skontaktuje z kilkoma osobami które kupiły nasiona i się zapyta Wtedy będzie można myśleć co dalej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Sprawa została zgłoszona już jakiś czas temu na allegro. Aukcja została wycofana przez sprzedającego a nie było skarg kupujących więc zatrzymało się tylko na monitowaniu sprzedającego. Dla mnie ta sprawa została wyczerpana. Reszta w rękach poszkodowanych. Otrzymali (mam nadzieje wszyscy) zwrot wpłaconych pieniędzy jednak mimo to powinni zaznaczyć ten fakt celowej/niecelowej "pomyłki" w odpowiednim komentarzu. Taka ciekawostka. Zobaczcie kto zakupił w sobotę 5 muchołówek http://www.allegro.pl/item534273963_mlode_...owadozerne.html Ciekawe do kogo one trafiły i po co? Ech... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 5 Lutego 2009 Autor Share Napisano 5 Lutego 2009 U mnie na razie zwrotu brak. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzsmi11 Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Hehe Marrom nieźle to wylukałeś Teraz Nemesia zaopatruje się w nasiona nie u lewych firm tylko na allegro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 5 Lutego 2009 Autor Share Napisano 5 Lutego 2009 Tak dla scisłości hddk to wypatrzył Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 (edytowane) Link miałem od Szamanki :-) I dokładniej nie są to nasiona, a młode rośliny. Swoją drogą chciałem podziękować MalerW za szybka interwencję. Być może dzięki temu jest zwrot pieniędzy. Edytowane 5 Lutego 2009 przez marrom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 5 Lutego 2009 Autor Share Napisano 5 Lutego 2009 Niech tylko jeszcze hddk przyjdzie tu sprostować ze on to od kogos dostał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Bez obaw Przypadkiem to znalazłem. Nie szpiegowałem człowieka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi