killer_88 Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 (edytowane) Zdjęcie małej sadzonki. W doniczce jest 4-5 roślin. Zapałka jest po to żeby mieć wyobrażenie jaką ma wielkość Edytowane 4 Lutego 2009 przez killer_88 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 czy to jest temat wymiany ?jeśli tak to zły dział interesuje cie wymiana na sadzonkę sarracenia rubra x flava? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 (edytowane) ja bede mial do wymiany S. Purpurea S. Catesbaei (sadzonki) Edytowane 4 Lutego 2009 przez Mucholowka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 ja mam do wymiany Sarracenia psittacina . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killer_88 Napisano 4 Lutego 2009 Autor Share Napisano 4 Lutego 2009 Sorry napisałem to bardziej jako żart. Mój błąd. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 killer_88 napisał: Sorry napisałem to bardziej jako żart. Mój błąd. to moze sprzedaz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killer_88 Napisano 4 Lutego 2009 Autor Share Napisano 4 Lutego 2009 kuszaca propozycja ale nie wiedzialbym za bardzo jak takie malenstwo zapakowac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 killer_88 napisał: kuszaca propozycja ale nie wiedzialbym za bardzo jak takie malenstwo zapakowac jak bedziesz sprzedawal to wezme ta najwieksza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killer_88 Napisano 4 Lutego 2009 Autor Share Napisano 4 Lutego 2009 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi