wojtek0018 Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Mi sie wydaje że kłucenie sie o forum adminow i modow to przesada na tym forum są najważniejsze rośliny Może admini mają duzo na głowie i moze zrobić jakies inne rangi do konkursu miesiąca itd. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 (edytowane) Tak jak pisała Aga. Dodanie rangi to jest kwestia minuty a danie jej użytkownikowi to kolejna minuta ;-) Ja mogę prowadzić konkurs ;] Żeby tylko jakieś nagrody się znalazły ;D Ew. może znalazłbym coś u siebie na koniec roku ;-) Edytowane 8 Lutego 2009 przez BartoszW Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 na ogół nie lubię się wtykać, a to też nie moja sprawa, ale zaczynacie się kłócić o administratorów potem się przewala przez modów, a na koniec i tak poruszany jest temat nagród w konkursie na zdjęcie...jakby to nie szło o tym zapomnieć to, kto i jak zarządza swoimi konkursami to ani nie moja, ani nie wasza sprawa. no ale jak chcecie własny konkurs z nagrodami to może niech każdy wyłoży pewną stawkę za udział w konkursie i wtedy zwycięzca zgarnie dość ładną sumę i sam sobie kupi co chce. to by rozwiązało problem tych najbardziej łapczywych na nagrody. reszta może mieć konkurs bez nagród, albo robić zdjęcia tylko po to żeby innym pokazać. to taka sugestia. możecie rozważyć albo olać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Bo od nagrody w konkursie na rosline miesiąca się zaczeło tak na dobrą sprawę w sb. Na VIP forum zostało ustalone ze nagrodą jest kolor, zostało to ogłoszone na forum, sam Heimdall zatwierdził, a potem Gawien nie mógł się miesiąc doprosić by ktoś faktycznie stworzył tą rangę, trudno się komus dziwić że nie chce wiecej wychodzić na głupka ze swojej winy, było obiecane i nie ma. Mamy 3 adminów, dwaj twierdzą ze nie mogą/nie potrafią, trzeci nie znalazł 3 minut przez miesiąc... W moim odczuciu oficjalny konkurs na rosline miesiąca był fajną zabawą i na pewno samo zwycięstwo też daje dużo radosci, ale tak jak wyżej - trudno wymagać od kogoś by potem swiecił oczami nie przez siebie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 mi w konkursie chodzi że by pokazać swoje zdjęcie i zobaczyć innych zdjęcia fajnie by było jak by były nagrody nie będzie nagród to trudno ja i tak będę dodawać zdjęcia tylko żeby było gdzie je dodać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 http://www.owadozery.pl/forum/konkurs-konk...czny-t1337.html następne konkursy również będą z nagrodami tak wiec zapraszam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Ojjj watpie ze nie umieja dodac rangi ;/ To jest banalne, sam kiedys szperalem na owadozerach i znalazlem A potem zrobic to jest 2 minuty i gotowe.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 A moze by się składać na nagrody nie wiem każdy po kilka zł nie przymusowo albo robić jakieś aukcjie niepotrzebnych roślin i z tego też by szło na konkursy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Ojjj watpie ze nie umieja dodac rangi ;/ To jest banalne, sam kiedys szperalem na owadozerach i znalazlem A potem zrobic to jest 2 minuty i gotowe.. No ja też się zgadzam ;] Tylko przez tamten panel można o wiele więcej zrobić ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Ojjj watpie ze nie umieja dodac rangi ;/ To jest banalne, sam kiedys szperalem na owadozerach i znalazlem A potem zrobic to jest 2 minuty i gotowe.. Jest różnica między phpbb3, a IPB. Ja w phpbb3 dłużej szukałem niż w IPB. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Ale i tak jest to w pare minut do znalezienia i latwe do zrobienia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 Widać jak aktywni są Administratorzy ... jeden az umial powiedziec ze rezygnuje, ale sam sie nie usunie bo tez pewnie nie wie jak TO NIE JEST TEMAT O NAGORDACH NA ROSLINE MIESIACA. Swoja droga kazdemy normalnemu czlowiekowi wystarczy zaszczyt wygrania, to raczej dzieci chca za to jeszcze nagrody !! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Cos czuje, ze to forum sie rozleci jak tak dalej bedzie... Ehhh ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 (edytowane) Potrzebny jest dobry administrator. czyli taki co sie zna na rzeczy i ma troche czasu ... Edytowane 10 Lutego 2009 przez maklerw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Albo ma chociaż trochę chęci, bo takie rzeczy myśle można łatwo w sieci znaleźć jak dodać rangę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi