brzewa Napisano 24 Marca 2006 Share Napisano 24 Marca 2006 Witam w końcu dorwałem cyfrówkę więc moge wstawić zdjęcia. Na początek tylko 3 roślinki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 24 Marca 2006 Share Napisano 24 Marca 2006 muchołówka jak dla mnie debeściarska a jakie masz jeszcze roślinki ? czekamy na zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość killer88 Napisano 24 Marca 2006 Share Napisano 24 Marca 2006 fajna kolekcja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 25 Marca 2006 Share Napisano 25 Marca 2006 Bardzo ładnie wygląda mech w doniczce z muchołówką Fajny okaz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 25 Marca 2006 Share Napisano 25 Marca 2006 a ja mam w muchołówce pływacza..., tylko że nie wiem jakiego postaram się zamieścić fotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek Napisano 25 Marca 2006 Share Napisano 25 Marca 2006 naprawde fajne roslinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 2 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2006 Fotki kolejnych roślinek. Tym razem z świeżo upolowanym pokarmem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 3 Kwietnia 2006 Share Napisano 3 Kwietnia 2006 Ładnie Widzę, że rosiczka wypuściła pęd kwiatowy ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 6 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2006 I oto przedstawiam mój najnowszy nabytek. Śmiem twierdzić, że jest to N. x Ventrata. Chyba się nie mylę? :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewcik Napisano 6 Kwietnia 2006 Share Napisano 6 Kwietnia 2006 a ja mam w muchołówce pływacza..., tylko że nie wiem jakiego postaram się zamieścić fotki A mi sie zalegla rosiczka,tylko nie mam pojecia,jaka :roll: Przybyla do mnie w torfie z Nepenti,bo musialam przesadzic mucholowke.Jak troszke urosnie to postaram sie zrobic jej fotke w celu wyjasnienia, jaka to odmiana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 6 Kwietnia 2006 Share Napisano 6 Kwietnia 2006 Brzewa, to b. ładna Ventrata jak duże są te dzbanki? 10 cm? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 14 Maja 2006 Autor Share Napisano 14 Maja 2006 Nie są mniejsze mają jakieś 6-7cm. Nadszedł czas na małą aktualizację zdjęć Na pierwszy plan idzie dzbanecznik, który stoi teraz w szklarni. Jak widać warunki ma tam dobre, gdyż pojawiły się zalążki nowych dzbanków Muchołówka podrosła już nieco i się wybarwiła na słońcu. Nidiformis zaczęła kwitnąć. Spatulata nie chcąc być gorszą poszła w ślady koleżanki. Capensis nie próżnuje i zabiera się za trawienie owadów. Na sam koniec muchołówka Red-Green. Jak widać łapie wiosenne promienie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snakers1 Napisano 14 Maja 2006 Share Napisano 14 Maja 2006 Piękne :smile: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dies Napisano 25 Maja 2006 Share Napisano 25 Maja 2006 pozdrawiam ze słonecznego Buska Zdroju i życzę wielu słonecznych dni, dla Twoich roślinek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shin Napisano 27 Maja 2006 Share Napisano 27 Maja 2006 pozdrawiam ze słonecznego Buska Zdroju i życzę wielu słonecznych dni, dla Twoich roślinek Tak słonecznie w Busku to nie jest Moze cos wiecej o sobie powiesz na pw ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi