brzewa Napisano 7 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2006 Najnowsze nabytki: :: Muchołówki Red-Green Dwie kapturnice. To moje pierwsze kapturnice. Możecie pomóc mi w rozszyfrowaniu ich nazw :?: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 7 Czerwca 2006 Share Napisano 7 Czerwca 2006 Są ta chyba purpurowe ale nie wiem jakies takie słado wybarwione pewnie kupiles w obi ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 7 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2006 Kupiłem je na necie. Do najbliższego sklepu w którym mógłbym kupić rośliny owadożerne mam jakieś 60 km. :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 7 Czerwca 2006 Share Napisano 7 Czerwca 2006 to chyba purpurea x minor Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 14 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2006 Przedstawiam zawartość dzisiejszej paczki z NEPENTI: Dionaea muscipula "SAWTOOTH" Dionaea muscipula 'ALL RED' Dionaea muscipula "RED-PIRANHA" Troszkę małą mi przysłali ale cóż. Będzie rosła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 'All red' - przepiękny :smile: godny pozazdroszczenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alterfan Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 Po pierwsze, po co ci tyle muchołówek???? Ile za nie dałeś i w jakim sklepie, bo bardzo zadbane???? A kapturnice??????? (Ale jestem ciekawski.....) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 jak to po co ?// a po co ci roślinki ?? ps czy to pęd kwiatowy w all red? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 14 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2006 Tak to pęd kwiatowy :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 15 Czerwca 2006 Share Napisano 15 Czerwca 2006 hymm.. warto ryzykować ? ona jest mała i do tego czerwona (mniej energi produkuje) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 15 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2006 To znaczy można śmiało powiedzieć że to był pęd kwiatowy. Zaraz po zrobieniu fotek został odcięty. Teraz spróbuje wykorzystać patent GaGacka na otrzymanie nasion. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 15 Czerwca 2006 Share Napisano 15 Czerwca 2006 tylko gacek odcioł pęd gdy pierwszy kwiat zakwitł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 15 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2006 No to w takim razie ja spróbuje to zmodyfikować. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 15 Czerwca 2006 Share Napisano 15 Czerwca 2006 gdzie ty to wszystko trzymasz?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 15 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2006 Na parapecie i w szklarni. Jak na razie na brak miejsca nie narzekam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi