GaGacek Napisano 16 Czerwca 2006 Share Napisano 16 Czerwca 2006 hymm.. warto ryzykować ? ona jest mała i do tego czerwona (mniej energi produkuje) Kilerku czy Ty podważasz autorytet, wiedze i doświadczenie Łukasza, przecież to on "zarządza" tymi roślinami i jak by uważał ze ten kwiat zagraża roślinie to by go wyciął, nie zrobił tego czyli oznacza to że jest wszytko dobrze i matka natura sobie poradzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 16 Czerwca 2006 Share Napisano 16 Czerwca 2006 To jest ten ból! Gdzie tu rośłiny trzymać. Ja już mam z mamą na pieńku i rośliny mam tylko w swoim pokoju . Parapet cały zapełniony. Mamuśka wzbrania się przed inwazją owadożerów i ekspansją innych parapetów. Na razie szukam rozwiązania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamis_89 Napisano 18 Czerwca 2006 Share Napisano 18 Czerwca 2006 Witaj Brzewa. Mam pytanie, jakie są dokładne rozmiary tych roślinek które kupiłeś ostatnio ?? :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 18 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2006 All Red to XL a Red Piranha i Sawtooth XS Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamis_89 Napisano 18 Czerwca 2006 Share Napisano 18 Czerwca 2006 Dzięki :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 8 Lipca 2006 Autor Share Napisano 8 Lipca 2006 Mała aktualizacja. Na początek Kapturnica na czarnym tle: Muchołówka Red-Green Muchołówka All Red Capillaris i jej dużeeeee kropelki Dzbanki Ventraty: 1. Jeszcze nierozwinięty: 2. Z zeschniętym daszkiem: 3. Cały i porządny: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 też muszę zacząć robić zdjęcia na czarnym tle... jak dla mnie to zupełnie inna jakość. Czego używasz jako tła - papieru, jakiejś czarnej szmaty? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 Super foteczki i roslinki jak dla mnie kapturniczka przepiekna :grin:. A czy czarne tlo nie bylo jakos robione w programie graficznym? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 8 Lipca 2006 Autor Share Napisano 8 Lipca 2006 Czarne tło zrobiłem w programie do grafiki. :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 Wiedzialam :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 świetne roślinki najbardziej podoba mi sie "red green" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losio Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 Roślinki ładne, szczególnie rosiczki. A co do uzyskiwania efektu czarnego tła - ja robię to bez użycia programów do obróbki grafiki. Otóż biorę roślinkę na balkon (jak jest już ciemno), a w aparacie nastawiam lamę błyskową i robię zdjęcie. Oto efekt: Darlingtonia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 Przepiekna darlingtonia,kurzce ze ta reka tam nie pasuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 9 Lipca 2006 Share Napisano 9 Lipca 2006 Mi najbardziej podoba się Capillaris oraz Red-Green Łosio - fajny patenet na czrne tło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron84 Napisano 9 Lipca 2006 Share Napisano 9 Lipca 2006 Łosio ale to zdjecie jest delikatnie mowiac "troszeczke" przepalone Wiec nie wiem czy to taka dobra metoda, proponowalbym szukac dalej najlepszej metody fotografowania z czarnym tlem Moze niczym w filmach z masa efektow specjalnych zdjecie przy uzyciu blue walla i dopiero wtedy komputerowa zmiana tla? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi