brzewa Napisano 6 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2006 Ventrata rozwija swoje skrzydła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal Napisano 6 Sierpnia 2006 Share Napisano 6 Sierpnia 2006 bardoz ładna Ventrata moja też już wraca do zdrowia i mam nadzieje że bedzie też miała takie ładne dzbanki pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 8 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2006 Część roślin z nowo otrzymanej przesyłki: Dionaea muscipula "Giant" Dionaea muscipula "Dutch" Dionaea muscipula "Fine tooth x red" Drosera Capensis "All red" :?: :?: Dionaea muscipula "Akay Riu - Red dragon" :?: :?: No właśnie to miała być ta muchołówka ale coś mi się wydaje, że to nie ona. Ta wygląda mi na All Reda. Co o tym sądzicie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewcik Napisano 8 Sierpnia 2006 Share Napisano 8 Sierpnia 2006 Mam dragona i wyglada tak samo :smile: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba001 Napisano 8 Sierpnia 2006 Share Napisano 8 Sierpnia 2006 Własnie stoje przed wyborem muchołowki z oferty nepeni ale po twoich zdjeciach wynika ze sa slabo wybarwione..całkiem inne niz na zdjeciach w galeri.. no moze oprocz dragona i drosery capensis all red :/ .. Może po podróży trącą barwy ?:> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 26 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Dwie nowe fotki. Tym razem kwitnąca muchołówka I oto przedstawiam wam najnowszy nabytek. Czy to jest maxima x fusca? Co o tym myślicie? Widok z góry Dzbanek nr 1 Dzbanek nr 2 Dzbanek nr 3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 bardzo ładny dzbaneczek :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mort Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Owszem to Maxima x Fusca, teraz tego wszędzie pełno. Ale ładny okaz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 wg mnie tak, to maxima x fusca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 21 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2007 Dawno nie było żadnych fotek więc czas to naprawić: Muchołówka Shark's teeth Muchołówka Red form Muchołówka Long red fingers Cefalotus Follicularis Heliamfora Heterodoxa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 @brzewa, a na pewno to jest red form?? bo mam taką samą w domu i dostałem ją jako giant... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 mój giant tez tak wyglada Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 21 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2007 No nie wiem sam tak była podpisana. Spójrzcie jednak na to, że pułapki po zewnętrznej stronie również są wybarwione i liscie też nabierają kolorów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Ja też taką dostałam i była podpisana red form Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Dionaea muscipula "RED-PIRANHA" -z importu?? Trzymam kciuki ze urośnie ogromna (nie musze trzymać i tak wiem ze bedzie duza ) Świetne roślinki zabójcze muchołówki P.S Zajmij mi troche miejsca w szklarnii jak mama mnie wyrzuci z domu z roslinami to sie wprowadze do Ciebie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi