Heimdall Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Ja tam zostaje zwolennikiem torfu z OBI Tani, dużo, nie robi sie glon, pleśń Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 No ja po zimie nie mam wyjścia Heim. Wszędzie mają stary, który pleśnieje już po tygodniu. Dlatego musze kupować na allegro. W tamtym roku niestety nie zdążyłem zrobić zapasów ze względu na studia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Ja mam stary i mi nie plesnieje, marudzisz coś, całą zime trzymałam go w workach na dworze, ostatnio ze 3 tygodnie temu przesadzałam rosliny i jak na razie jest ok (odpukac) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 (edytowane) Jeżeli Agnieszka mówi o tym co mi wysłała to polecam 100% Edytowane 2 Marca 2009 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 (edytowane) A nie pomyślałaś szami ,że to zależy od firmy od stopnia rozdrobnienia, temperatury na dworze, zawartości wody itd.? Torf torfowi nie równy:-) http://home.sdirekt-net.de/mwelge5/kultur/images/torf.jpg tak wygląda prznajmniej dla mnie torf dobrej jakości. Suchy, lekki dający sie dobrze wymieszać z piaskiem i trwały. Edytowane 2 Marca 2009 przez paulo09 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi