bzyki Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Moja kolekcja: Kapturnica flava var flava: Kwitnący tłustosz x 'weser': Cefalki które niedługo będą na sprzedaż: Ten natomiast nie będzie: Kwitnąca kapturnica najprawdopodobniej leucophylla lub jakaś jej krzyżówka: Helka i tłustosz do identyfikacji: Muchołówka sawtooth Tłustosz, jakaś krzyżówka nie pamiętam już jaka Całość: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Przyznaje ze ladna kolekcja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 Kolejne sorry że nie w poprzednim poście ale nie pozwalały mi na to wymogi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 No ładnie. Kiedy te cefalki będą na sprzedaż? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 O widze cefalki jeden pewnie trafi do mnie zreszta juz pisalismy odnosnie ich. Reszta bardzo fajna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 w najbliższym czasie jak skończę pisać konkurs z biologii czyli około 2 tygodnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Mam nadzieje ze sadzonka ktora miala byc dla mnie juz sie ladnie ukozenila hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 6 Marca 2009 Autor Share Napisano 6 Marca 2009 xD właśnie nie bardzo bo mi padła, ale myślę że sie pokusisz o którąś z tych na fotografii. Zastanawiam się czy wystawić je na aukcję czy od razu podać cenę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 ja sobie zamawiam ta srodkowa doniczke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 ja sobie zamawiam ta srodkowa doniczke prosiłbym o nie zamawianie cefalków gdyż jeszcze nie wystawiłem tematu ze sprzedażą, prosiłbym również o komentowanie roślin (dlatego ten temat założyłem) a nie składanie ofert kupna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Fajnie pomyślane z takim ustawieniem ich na parapecie, tez pomyślę o takiej dużej 'półkopodstawce' na lato. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Bardzo ładne rośliny, jak długo masz te kwitnącą kapturnicę? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanthey Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Piękne roślinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 kapturka zaczęła kwitnąc 2 tyg temu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Miałem na myśli wiek rośliny, nie wiek pędu kwiatowego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi