Skocz do zawartości

Owadożery Razem Z Pająkiem

bauuer

Rekomendowane odpowiedzi

no ale wiecie ja tłustoszy w ogóle nie hoduje i nie mam zamiaru, bez ryzyka nie ma zabawy jak to się mówi więc przystanę przy moich przekonaniach i spróbuję połączyć te ekosystemy w jakich żyją poszczególne warunki

lol, :) ekosystem to zbiór bardzo wielu organizmów plus środowiska w jakim żyją, tutaj nie może być mowy o ekosystemie.

Chodziło ci zapewne o to że spróbujesz dopasować warunki panujące w terra do wymagań różnych gatunków.

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

aaa aahaha no bo myślałem że ze mną cosik nie tak :P (pomyłki się zdarzają zwłaszcza w wyjątkowych okolicznościach :] )

terra przyszło mogę powiedzieć że ogromne pojemność 297 litry na 1/3 wysokości pasek wycięty w szybie jako wentylacja o szerokości 5 cm, mam nadzieję że starczy

PozDro

Odnośnik do odpowiedzi

aaa aahaha no bo myślałem że ze mną cosik nie tak :P (pomyłki się zdarzają zwłaszcza w wyjątkowych okolicznościach :] )

terra przyszło mogę powiedzieć że ogromne pojemność 297 litry na 1/3 wysokości pasek wycięty w szybie jako wentylacja o szerokości 5 cm, mam nadzieję że starczy

PozDro

Sądzę że to terrarium jest o wieleeeeeeeee za duże, pająk się bezie w nim gubił może lepiej gdybyś go tam nie wpuszczaj tylko posadź sobie w nim to co chciałeś bo na pewno na pająka to nie wpłynie dobrze pobyt w tak dużym terra,. Takie są moje spostrzeżenia a Ty rób jak uważasz.

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę ze skoro w naturze pająków nic nie ogranicza i łażą gdzie chcą to w takim terra też sobie poradzi. Jedyne co może być problemem to znalezienie jedzenia, ale zawsze możesz wpuścić więcej papu i najwyżej się roślinki przy okazji poczęstują :D

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście że dla jednego pająka takie terra jest o wiele za duże dlatego vagansik będzie dysponował przestrzenią 20x55x60wys, ta wysokość mnie trochę martwi żeby pajączek sobie niczego nie zrobił, będę musiał w oddzielonej części dla pająka obniżyć sufit :P

a reszta miejsca w terra będzie dla mojego nowego pupila gekonika toke (Gekko gecko)

już za niedługo zdjęcia a na razie możecie sobie porównać wielkość odwłoku przed 4 świerszczami (poprzednio dodane zdjęcie) i po :D

post-4471-1237035222_thumb.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.