megi_l1 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Polgodziny autobusem do obi i 20min rowerem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_ Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 Nie wiem co to za dziwny zbieg okoliczności ale ja tez do Obi mam gdzieś ok 60 km ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 15-20 min pieszo, ponad 30 min autobusem, 5 min samochodem. Nie do końca rozumiem jaki jest cel tego tematu? ;d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 ja jakieś 40km 1h Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioFer Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 1 godzina pociagiem, troche ponad 1h busem. Jakies 50 km. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Oooo tak sie sklada, ze ja tez mam 60 km 50 min samochodem a reszte nie wiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 (edytowane) Dlaczego tylko Obi? Leroy merlin mam w C.H. Arkadia i mam jakieś 20-30min autobusem gdzie dostanę owadożery. Albino kupiłam za bodajże 14zł. Nie wiem jak z innymi... . Do najbliższego obi mam 30-40min (radzyminska) gdzie dostanę owadożera, ale nie wiem w jakich cenach. Do najbliższej castoramy mam 20 min (Głębocka) i tam także dostanę owadożera, ale także nie wiem w jakich cenach Swojego pierwszego owadożera (Muchołówka) kupilam w zwykłej kwiaciarni w C.H Wileńska za 15zł. Po za tym, gdzie mogę otrzymać owadożera to ponad ok. godzinną (autobus i przesiatka w tramwaj) jazdę do szklarni "Tomaszewski" który znajduje się na Al. Krakowskich (niedaleko lotniska - oj spory kawał drogi ode mnie ). Cos odbiło mi się o uszy ale słyszałam że oni rozprowadzają po warszawie (nie wiem jak z innymi miejscowościami) owadożery do tych wszystkich sklepów. Byłam tam raz i można kupić taniej niż w tych sklepach (kupiłam za chyba 10zł muchołówke) i ładne, zadbane roślinki. Edytowane 8 Marca 2009 przez 1w0na Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 (edytowane) To już zmowa do wiekszosci czyli LM i OBI mam 60km no chyba ze w tczewie cos jest A z ciekawostek to dzis sie wybralem ogolnie na zakupy z zona i dla zony, ale i dla siebie znalazlem cos ... ogolnie kiedys chcialem tego dzbanka ale ... dzbanek ma 1m srednicy 2 duze stozki wzrostu i jeden mniejszy. A zagadka dla was to co to za dzbanek i ile mogłem za niego dać (okazja) Co do firmy "tomaszewski" to mysle ze dowoza na terenie calej polski nie wiem tego dokladnie ale czesto mijam sie z ich samochodami w marketach, w sumie nie widzialem jeszcze nigdy zeby mieli owadozery, ale spotykalem sie z nimi kiedys w realach a wiadomo ze tam ich nie ma. Czy jest tam wolny dostep (w w-wie ) do szklarni czy trzeba sie umawiac itp itd ?? Przynajmniej raz w miesiacu jestem kolo ich szklarni. Edytowane 8 Marca 2009 przez maklerw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 czy to miranda? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 maxima x fusca 35zł? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Czy jest tam wolny dostep (w w-wie ) do szklarni czy trzeba sie umawiac itp itd ?? Przynajmniej raz w miesiacu jestem kolo ich szklarni. Jest tam wolny dostęp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 NO dobra nie chcecie zgadywać to wam powiem Tak to miranda chyba tylko ona dorasta do takich rozmiarów a cena rośliny to 50zł po ztargowaniu z 75 bez dzbanków (na razie). Ktoś nie dawno się pytał czy ma ktoś mirande wiec teraz może ocenić jak wielka to roślina i na prawde moze sprawiac problemy chyba ze ktos ma własny dom ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcel18_1988 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 (edytowane) NO dobra nie chcecie zgadywać to wam powiem Tak to miranda chyba tylko ona dorasta do takich rozmiarów a cena rośliny to 50zł po ztargowaniu z 75 bez dzbanków (na razie). Ktoś nie dawno się pytał czy ma ktoś mirande wiec teraz może ocenić jak wielka to roślina i na prawde moze sprawiac problemy chyba ze ktos ma własny dom ... gdzie kupiłeś ??.. bo identyczne tak jak pisałem wcześniej widziałem w moim ogrodniczym tylko że po 99,99 !! identyko !! edit: już wiem że mieszkasz daleko od mojej miejscowości.... widać u Ciebie tańsze rośliny bo u mnie droższe jak widać na przykładnie tego dzbanka Edytowane 8 Marca 2009 przez marcel18_1988 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 1w0na, a mozesz podać jakiś dokładniejszy adres? może na zumi czy gdzes... ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 (edytowane) Tomaszewskiego? http://www.kwiat.pl/indexpl/indexpl.htm "Zapraszamy do firmowych salonów sprzedaży roślin doniczkowych: Warszawa Al. Krakowska 205/211 Skierniewice ul. Sobieskiego 89 Poznań ul. Strzeszyńska 34" http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&lo...p;Submit=Szukaj http://ztm.waw.pl/mapa/mapa_7.htm Tylko nie wyobrażajcie sobie że mozecie kupic co oferuja na stronach owadozerow, tylko te najzwyklejsze, ktore mozna dostac w budowlanych Edytowane 9 Marca 2009 przez 1w0na Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi