ArturP Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Wie ktoś może jak dojechać do Obi w łodzi na ulicy szparagowej, bo podobno nie kursują tam żadne autobusy.. W Castoramie też dostanie się jakies owadożery? Poluję na promocje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 10 Marca 2009 Share Napisano 10 Marca 2009 Ja za 30 min jade do obi po roslinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Byłam dzisiaj przy okazji w tomaszewskim, ale aktualnie nie ma owadożerów. Najprawdopodobniej będą po świętach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 9 Czerwca 2009 Share Napisano 9 Czerwca 2009 Wie ktoś może kiedy mają dostawy w Leroy Merlin? Bo dziś były 4 zgniłki... PS. Do najbliższego Obi mam 200km Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 9 Czerwca 2009 Share Napisano 9 Czerwca 2009 ja proponuje zadzwonić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Wykorzystałem nowocześniejszą formę komunikacji - wysłałem maila . Oto odpowiedź: Dzień dobry Na dzień dzisiejszy nie mamy w ciągłej ofercie roślin typu: Rosiczka, czy Dzbanecznik, a o takie zapewne panu chodzi. Jest możliwość kupna roślin na indywidualne zamówienie. Szczegółowych informacji udzieli panu doradca na dziale ogród pod nr 085-xxxxxxx (pani Dorota). Zapraszamy. Ekipa Leroy Merlin. Ceny mogą być niższe niż gdzie indziej bo duży sklep zawsze ma większą siłę przebicia (a raczej zbicia ). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_ Napisano 10 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2009 Jak zadzwonisz to napisz jaką cenę Ci zaproponowali za co i jakiej wielkości. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 (edytowane) Właśnie nie wiem czy dzwonić... Trochę nieśmiały jestem Poza tym każdy sklep sprowadza to indywidualnie, a do Opoczna trochę daleko Edytowane 10 Czerwca 2009 przez Phantom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_ Napisano 10 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2009 Właśnie nie wiem czy dzwonić... Trochę nieśmiały jestem Poza tym każdy sklep sprowadza to indywidualnie, a do Opoczna trochę daleko Ale ceny powinny być podobne w takich sklepach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiliano Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Wie ktoś może jak dojechać do Obi w łodzi na ulicy szparagowej, bo podobno nie kursują tam żadne autobusy.. W Castoramie też dostanie się jakies owadożery? Poluję na promocje. tramwaje tam jadą spod dworca pkp łódź kaliska, 2 laa temu byłem w tym obi i mieli sporo owadożerów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 tramwaje tam jadą spod dworca pkp łódź kaliska, 2 laa temu byłem w tym obi i mieli sporo owadożerów Już tam byłem. Nic mnie jakoś nie interesowało. Ale aliciae po 2, 3 w doniczce dorosłe po 5zł były. Na allegro więcej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Phantom ale do mnie za to blisko i bym moze wybral sie do liroya jak bede w bialym nie wiesz czy jest cos z owadozerow? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Dowieźli muchołówki. Aż nie wytrzymałem i se jedną kupiłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi