Skocz do zawartości

Co, Gdzie, Za Ile I Jak Daleko Kto Ma Do Obi.

Bartek_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 2 months later...

Wykorzystałem nowocześniejszą formę komunikacji - wysłałem maila ;). Oto odpowiedź:

Dzień dobry

Na dzień dzisiejszy nie mamy w ciągłej ofercie roślin typu: Rosiczka, czy Dzbanecznik, a o takie zapewne panu chodzi. Jest możliwość kupna roślin na indywidualne zamówienie. Szczegółowych informacji udzieli panu doradca na dziale ogród pod nr 085-xxxxxxx (pani Dorota). Zapraszamy. Ekipa Leroy Merlin.

Ceny mogą być niższe niż gdzie indziej bo duży sklep zawsze ma większą siłę przebicia (a raczej zbicia :P ).

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie nie wiem czy dzwonić... Trochę nieśmiały jestem unsure

Poza tym każdy sklep sprowadza to indywidualnie, a do Opoczna trochę daleko

Ale ceny powinny być podobne w takich sklepach.

Odnośnik do odpowiedzi

Wie ktoś może jak dojechać do Obi w łodzi na ulicy szparagowej, bo podobno nie kursują tam żadne autobusy.. W Castoramie też dostanie się jakies owadożery? :) Poluję na promocje.

tramwaje tam jadą spod dworca pkp łódź kaliska, 2 laa temu byłem w tym obi i mieli sporo owadożerów :)

Odnośnik do odpowiedzi

tramwaje tam jadą spod dworca pkp łódź kaliska, 2 laa temu byłem w tym obi i mieli sporo owadożerów :)

Już tam byłem. :) Nic mnie jakoś nie interesowało. Ale aliciae po 2, 3 w doniczce dorosłe po 5zł były. :) Na allegro więcej. :D

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.