Masiol Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 w jaki sposób zamierzasz z nią eksperymentować? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 20 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2009 porozsadzam kilka szt do różnych podłoży dam też do normalnej wilgotności i zobaczymy co z tego będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Temat umarł, a mnie zainteresowały te roślinki. Michcup eksperymentowałeś? Czy wykiełkuje i będzie rosła na parapecie z keramzytem? Jakie podłoże? Chciałem kupić nasiona ale się waham czy zaryzykować z zakupem. Możesz napisać coś od siebie o uprawie? Przeczytałem już to http://www.owadozery.pl/byblis-liniflora-a4.html , ale mam braki informacji od innego hodowcy jak rośnie na parapecie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothia Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 no właśnie,udało się na parapecie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Hodowalem byblis linifloraz nasion, wysialem zeszlej wiosny. Rosliny z powodzeniem rosly na parapecie (nawet bez keramzytu) przez calutki rok. Niestety wraz z nadejsciem zimy rosliny zaczely sie robic slabe i po jakims czasie padly-przypuszczam,ze to przez brak doswietlania. P.S. Przepraszam za brak polskich znakow, pisze z telefonu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothia Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 dzięki ,może też dlatego,że zimą w blokach drastycznie zmniejsza się wilgotność powietrza?Skoro są pozytywne w miarę relacje spróbuję i ja na parapecie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi