tomislav1ster Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Nowo przybyły Rajah (nareście jest mój ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 mozna zobaczyc zdj calej roslinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Nie wiem czy ma to sens, bo roślinka nie przyszła w najlepszym stanie (chodzi mi o wygląd). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Super zdjęcia i super rośliny Zdjęcia tylko mogłyby być troszkę zmniejszone bo ładuuuują sie bardzo długo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Kupiłem nowy aparat i teraz na zdjęciach jakości Fine takie duże są rozmiary ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Sa programy do zmniejszania ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Ale nie poto kupiłem taki aparat żeby teraz zdjęcia zmniejszać ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 tomislav1ster napisał: Ale nie poto kupiłem taki aparat żeby teraz zdjęcia zmniejszać ;P Na swoje potrzeby to możesz sobie trzaskać jeszcze większe. Ale jak je publikujesz na forum, to z szacunku dla innych je zmniejszaj. Chyba że olewasz fakt, że niektórym nie będzie się chciało czekać za każdym razem na 4-megową fotkę, którą i tak trzeba zmniejszyć, żeby ogarnąć całość. A jak zależy Ci na powiększeniu fragmentu foty to kadruj. Proste. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2009 hddk napisał: Na swoje potrzeby to możesz sobie trzaskać jeszcze większe. Ale jak je publikujesz na forum, to z szacunku dla innych je zmniejszaj. Chyba że olewasz fakt, że niektórym nie będzie się chciało czekać za każdym razem na 4-megową fotkę, którą i tak trzeba zmniejszyć, żeby ogarnąć całość. A jak zależy Ci na powiększeniu fragmentu foty to kadruj. Proste. Nie trzeba wcale pomniejszać aby ogarnąć całość. Przecież jak masz fotkę to dopiero jak na nią najedziesz to masz taką lupkę do powiększenia (bynajmniej tak jest u mnie) ? A co do 4 mega to fakt zapomniałem się, ja tego nie odczuwam przy moim neciku ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 A ta lupa to nic innego jak właśnie zmniejszanie zdjęcia przez przeglądarkę IrfanView prosty i szybki przy zmniejszaniu zdjęć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2009 (edytowane) Nowy nabytek : Nepenthes ephippiata: I ogólny rzut terra (dwa zdjęcia połączone w całość): Edytowane 9 Kwietnia 2009 przez tomislav1ster Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 12 Maja 2009 Autor Share Napisano 12 Maja 2009 (edytowane) Z racji iż miałem troszku czasu zrobiłem kilka zdjęć. Heliamphora hispida (ruszyła nareście w wzroście): Kiedyś wysypałem nasiona muchołówki na mech ale mineło kilka miesięcy i nic nie wzeszło, myliłem się: Aristolochioides: Młodziutka muluensis x lowii: Młodziutki Diatas: Spectabilis: Cała roślinka, gdy się jej przyjży to widać od kiedy zaczęła rosnąć u mnie ;]: Młody przyrost przeznaczony na wymianę/sprzedaż (chętnych proszę o PM) I dzbanek: Fotka liścia Drosery Adeli: I na końcu DM Shark teeth: Edytowane 12 Maja 2009 przez tomislav1ster Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 piękne rośliny skąd masz taki ładny mech?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 12 Maja 2009 Autor Share Napisano 12 Maja 2009 Wyhodowany przeze mnie ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drosera_dionaea Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Śliczne roślinki, jak ten mech wyhodowałeś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi