tomislav1ster Napisano 12 Maja 2009 Autor Share Napisano 12 Maja 2009 Kiedyś dostałem trochę wsadziłem do doniczki i urósł. A później odcinałem. A mech na fotce z diatasem to mech kupiony suszony w sklepie zoologicznym. Prawie rok trwało aby wyglądał tak jak reszta. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 19 Maja 2009 Autor Share Napisano 19 Maja 2009 Kilka zdjęć mojej Sanguinei, nareście dzbanek z jakąś ładną wargą. Widział ktoś może w sieci zdjęcia dzbanków pośrednich i dorosłych u tego dzbanka ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Obczaj tutaj: http://www.humboldt.edu/~rrz7001/Nepenthes.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 np: http://yamadanouenn.hp.infoseek.co.jp/sam00532.jpg http://www.cpuk.org/~vicbrown/images/Nepen...guinearajah.jpg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zet11 Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 fajne foty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Ładna kolekcja A te dzbaneczniki co trzymasz w ażurowych doniczkach to rosną w samum mchu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 31 Maja 2009 Autor Share Napisano 31 Maja 2009 Większośc rośnie w samym mchu, mchu + kawałki gąbki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 W mchu torfowcu , tak? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 31 Maja 2009 Autor Share Napisano 31 Maja 2009 Tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 5 Lipca 2009 Autor Share Napisano 5 Lipca 2009 N. hookeriana w sumie nic specjalnego ale po prawie dwóch latach hodowli od maleńkiego doczekałem się w końcu ładnych dzbanków: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 ja mam małą hookeriane i już mam takie dzbanki ... a jak się cieszyłem jak że mi takie wyrosły xD . A tak po za tym to bardzo ładne roślinki pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Tomi ile centymetrów mają dzbanki tej hookeriany ? Śliczna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 5 Lipca 2009 Autor Share Napisano 5 Lipca 2009 Martinlux i już mają tak jak u mnie 7cm wielkości ?? Jak możesz to wstaw fotki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 U mnie są identyczne dzbanki , też koło 7 cm i jest zdecydowanie niższa może 5-10 cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Tak u mnie też koło 7cm ... rośline kupiłem od alberta , jak doszła miała małe dzbanki . Pierwszy który wyrósł już był pięknie wybarwiony i duży . he na dzbanku jest wiecej czerwonego niż zielonego założe galerie i dodam fotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi