jkwiatek Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Chyba najłatwiej dojechać do Metro politechnika i którąś 500-ką na rozdroże Postaram się podać dziś wieczorem w 1 poście warianty dojazdu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Super. A wybiera się ktoś z Łodzi, okolic Łodzi, w ogóle województwa Łódzkiego? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2009 jkwiatek napisał: Chyba najłatwiej dojechać do Metro politechnika i którąś 500-ką na rozdroże Postaram się podać dziś wieczorem w 1 poście warianty dojazdu Nie miałeś na myśli Dw. Centralnego? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoca26 Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Ja byc moze pojade (woj. lodzkie ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Cytat Super. A wybiera się ktoś z Łodzi, okolic Łodzi, w ogóle województwa Łódzkiego? Fly guy z tego co rozmawiałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) No On jechałby tym samym pociągiem co ja. EDIT: Chyba, że autem jedzie.. Edytowane 7 Kwietnia 2009 przez ArturP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Albo chyba że jedzie w inny dzień i na inna godzinę, musielibyście się zgadać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 A właśnie co do dnia to kiedy tam będziecie? Bo osobiście to mi się niedziela uśmiecha, bo w piątek to 18stkę koleżanki mam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 ArturP napisał: No On jechałby tym samym pociągiem co ja. EDIT: Chyba, że autem jedzie.. Tak, wybieram się i autem jadę. Ja jeśli będę to w sobotę popołudniu. Tego samego dnia mam egzamin w Warszawie i nie wiem jeszcze jak długo on potrwa. ArturP-napisz mi PW, to może się jakoś dogadamy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 8 Kwietnia 2009 Share Napisano 8 Kwietnia 2009 Najlepiej przyjeżdżać w sobotę ponieważ w niedziele mało co zostaje. Ale alternatywą będzie zamówienie sobie roślin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos1a Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Jak wygląda sprawa z listą roślin ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Niestety jak narazie nie wygląda Zadzwonię do davida dziś i zapytam co i jak z listą możliwe że jest zapracowany i nie będzie miał czasu wiec najlepiej pisać do mnie jakąś liste co sie chce a ja mu to podeślę do potwierdzenia lub odrzucenia Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Listy napewno nie bedzie. Jeśli chcecie jakieś rośliny to piszcie do jarka bądz do mnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) Dzwoniłem około 20 min temu i to czego się dowiedziałem Lista powinna być w niedziele na davida stronie Rośliny w warszawie będą przeróżne tak wiec zamawianie czegoś do odbioru osobistego raczej wiekszego sensu raczej nie ma Na wystawie będzie regia około 70 cm tak wiec będzie czym cieszyć oko Do tego N.jamban będzie jako ciekawostka tanio Pozdrawiam w razie ktoś potrzebuje jakichś info to proszę pisać / lub na gwałt chce wiedzieć że dana roślina będzie to do mnie albo do pawła Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Może ktoś się orientuje w jakim przedziale cenowym może być red dragon i ventrata? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi