Skocz do zawartości

Wystawa W Warszawie 16-17 Maj 2009, Ogrod Botaniczny Uw

Rekomendowane odpowiedzi

Dla osób które mogą nie wiedzieć :P

Z DW. ZACHODNI można dojechać bezpośrednio (przystanek PL.NA ROZDROŻU) autobusami 187, 408, 523

Myślę, że o 11-12 będę... rolleyes

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Ja to z <KAY> około 5:30 z rana;) namioty rozstawimy i grochowek zaczniemy robic:P

< oszalałeś :D sprostowanie: paulo09 będzie gotował grochówe o 5:30 - chętnych zapraszamy na degustację :P:D >

Odnośnik do odpowiedzi

Ale odjazd jest z tego przystanka zaraz obok dworca?? i to jest ten po stronie dworca czy ten po przeciwnej (z tamtego jezdziło się w strone dawnego nepenti). :P

Podjedz do centrum a później do metra politechnika i lecisz sobie jakąś 500 do przystanku plac na rozdrozu ? a pozniej na góre

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że jadąc z zachodniego linią 408 lub 523 do przystanku "PL.NA ROZDROŻU" mam około 10 minut. No i tak pojade a jak wysiadę to z tego przystanku widac już ten ogród czy trzeba jeszcze gdzieś iśc??

Jak to pisał jkwiatek

I tam trzeba wejść na górę po schodkach

Stojąc twarzą zgodnie z kierunkiem przyjazdu (od centralnego) musimy iść w naszą prawą.

Czyli wysiadamy --> udajemy sie w prawo widzimy schodki , wchodzimy i kierujemy sie na lewo

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.