1w0na Napisano 28 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Dla osób które mogą nie wiedzieć Z DW. ZACHODNI można dojechać bezpośrednio (przystanek PL.NA ROZDROŻU) autobusami 187, 408, 523 Myślę, że o 11-12 będę... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 (edytowane) Ja to z <KAY> około 5:30 z rana;) namioty rozstawimy i grochowek zaczniemy robic:P Edytowane 28 Kwietnia 2009 przez paulo09 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megi_l1 Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Najchętniej była bym jak najwcześniej, ale jak wyjdzie nie wiem, myśle że jednak będę rano Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Ja to z <KAY> około 5:30 z rana;) namioty rozstawimy i grochowek zaczniemy robic:P < oszalałeś sprostowanie: paulo09 będzie gotował grochówe o 5:30 - chętnych zapraszamy na degustację > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Border Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 To i ja wpadne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Ale odjazd jest z tego przystanka zaraz obok dworca?? i to jest ten po stronie dworca czy ten po przeciwnej (z tamtego jezdziło się w strone dawnego nepenti). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Ale odjazd jest z tego przystanka zaraz obok dworca?? i to jest ten po stronie dworca czy ten po przeciwnej (z tamtego jezdziło się w strone dawnego nepenti). Podjedz do centrum a później do metra politechnika i lecisz sobie jakąś 500 do przystanku plac na rozdrozu ? a pozniej na góre Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 28 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2009 http://ztm.waw.pl/mapa/mapa_4.htm Ten przystanek będzie najprawdopodobnie po drugiej stronie ulicy, zaraz za wiaduktem. Tam znajduje się rondo "zesłańców syberyjskich" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Widzę, że jadąc z zachodniego linią 408 lub 523 do przystanku "PL.NA ROZDROŻU" mam około 10 minut. No i tak pojade a jak wysiadę to z tego przystanku widac już ten ogród czy trzeba jeszcze gdzieś iśc?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 (edytowane) Lista obecności : 1w0na Paulo09 Jkwiatek Kay Gawien ArturP FlyGuy Miecio Masiol90 Hubu Kynek vava Megi I1 Border Maklerw Kos1a Edytowane 29 Kwietnia 2009 przez paulo09 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 29 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Widzę, że jadąc z zachodniego linią 408 lub 523 do przystanku "PL.NA ROZDROŻU" mam około 10 minut. No i tak pojade a jak wysiadę to z tego przystanku widac już ten ogród czy trzeba jeszcze gdzieś iśc?? Jak to pisał jkwiatek I tam trzeba wejść na górę po schodkach Stojąc twarzą zgodnie z kierunkiem przyjazdu (od centralnego) musimy iść w naszą prawą. Czyli wysiadamy --> udajemy sie w prawo widzimy schodki , wchodzimy i kierujemy sie na lewo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos1a Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 i ja wpadne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Jest tem w poblizu miejsce zeby postawic "samochod" ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Jest tem w poblizu miejsce zeby postawic "samochod" ?? Zależy jaki, bo jeśli duży to absolutnie nie ma. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Ten moj osobisty ... 10m długości 2,5 szerokości i 4 wysokości. To jak znajdzie się miejsce ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi