paulo09 Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Ten moj osobisty ... 10m długości 2,5 szerokości i 4 wysokości. To jak znajdzie się miejsce ?? Spok zaparkujesz miedzy szklarnia, a parkiem na trawniku;p a tak na serio to cieńko to widze... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos1a Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 zawsze udawało mi się tam zaparkować w promieniu ~500 m (zgodnie z przepisami) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Jak kogoś będzie interesowało to taka ventricosa będzie na sprzedanie ceny nie znam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Jarek a jest już może jakaś lista dostępności ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 http://plantaebohemica.com/cz/index_cz.html#zacatek jak narazie tylko i wyłącznie wiem ze bedzie 80 gat tillandisi 50 gat dzbanków rosiczek mucholowek kapturnic duzo (nie wiem ile ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Ja też się zjawię na wystawie, w sobotę rano. Aczkolwiek tylko na kilka godzinek. Małe pytanie z kategorii "Dworce Polski". Czy na Centralnym jest przechowalnia bagażu w postaci samoobsługowych skrzynek czy klasyczna przechowalnia z obsługą w postaci człowieka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 4 Maja 2009 Autor Share Napisano 4 Maja 2009 O ile dobrze sobie przypominam to są skrzynki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kynek_vava Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 hej w sumie ktos podal taki pomysl. z tego co pamietam to chodzilo o jakies plakietki czy cos ;D zeby sie zobaczyc pogadac no i ew. skoczyc na piwo w sumie to czekam na jakies pomysly wybaczcie za zajmowanie czasu no ale musialem.;D pzdr ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 No to kombinujcie coś Mnie poznacie paula <kay> i sacika również Pozdrawiam i zapraszam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Ja jak będę to raczej wszyscy mnie rozpoznają ;> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Ja mam duży nos, to mnie zczaicie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Jak tam chcecie jak wpadniecie do lady to mówcie ze z forum chociaż Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 A ciekawe czy ktoś mnie rozpozna jedna osoba napewno ale czy ktoś więcej ?? hahahaha Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Jak wiecie jak wyglada jamba, to ten z nia w ręku to będe ja Ale bardziej poważnie od której można się tam wkręcić ? Bo jak znam życie będe nocował z piątku na sobote w samochodzie, a nie lubie długo spać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Ja jak będę to raczej wszyscy mnie rozpoznają ;> < Gawien ... chyba po kasku > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi