Skocz do zawartości

Wystawa W Warszawie 16-17 Maj 2009, Ogrod Botaniczny Uw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

To nie wiecie ze prawdziwy "trucker" jezdzi w chodakach :D Ja tam tez za wiele nie kupie :( ale pogadac i zobaczyc osoby z ktorymi sie ma do czynienia od ponad 3 lat bedzie milo :) Szkoda ze rodznynka nie bedzie -> szamanka.

Odnośnik do odpowiedzi

Dotarłem do wawy i powiem wam ze ogrod botaniczny nadal jest;) Jak ktos by cos chcial to only kom badz pw.

Edytowane przez paulo09
Odnośnik do odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czy na wystawie mam szanse kupić gotowe podłoże dla dzbanecznika? Jeśli tak to za ile i w jakich ilościach (potrzebuje ok 0,5l) :P

Edytowane przez 1w0na
Odnośnik do odpowiedzi

Pochwalcie sie jak bylo , moze jakis nowy temacik z fotkami chetnie bym popatrzyl,rok temu fajnie bylo lecz pewnie teraz jeszcze lepiej.

Wiec kto ma fotki niech wzuca !

Odnośnik do odpowiedzi

Pochwalcie sie jak bylo , moze jakis nowy temacik z fotkami chetnie bym popatrzyl,rok temu fajnie bylo lecz pewnie teraz jeszcze lepiej.

Wiec kto ma fotki niech wzuca !

dużo osób robiło więc Ja tylko kilka fotek zrobiłem, może nie są profesjonalne ale zawsze jakieś są :)

dsci0264.th.jpg

dsci0265.th.jpg

dsci0267.th.jpg

dsci0271.th.jpg

pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.