herbalski Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 Na kiermaszu faktycznie było trochę ciekawych roślin do kupienia. Natomiast wystawa..., no cóż spodziewałem się czegoś znacznie okazalszego. Może za rok ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 Na kiermaszu faktycznie było trochę ciekawych roślin do kupienia. Natomiast wystawa..., no cóż spodziewałem się czegoś znacznie okazalszego. Może za rok ? < co jak co, ale trzeba przyznać, że Drosera regia na wystawie była piękna > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 Na kiermaszu faktycznie było trochę ciekawych roślin do kupienia. Natomiast wystawa..., no cóż spodziewałem się czegoś znacznie okazalszego. Może za rok ? Zgadzam się. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 (edytowane) witam jak dlamnie to było super miło było poznac ludzi z forum pózniej postaram sie wrzucic fotki roslin które kupiłem niestety na wystawe niewząłem aparatu no ale fotki napewno jeszcze ktos wrzuci to może powiem co sobie kupiłem Cephalotus, capensis all red, dm all green, dm sawtooth, dm fused tooth, prawdopodobnie dm long red fingers, dm cup trap, sarracenia ? potem dam do identyfikacji, d peltata, d regia Edytowane 17 Maja 2009 przez sacik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Ja tam nie narzekam:) Udało mi się dostać 24 nowe nie zarejestrowane klony:) W tym 6 różniących się w znaczący sposób od innych:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 (edytowane) kilka zdjęć <kay> ;D dobra kobieta ( i wyżej ) a w tle paulo sikawkowy sacik ja zakupiłem ponad 30 niezarejestrowanych klonów muchołówek + kilka zarejestrowanych kilkanascie kapturnic kilkanascie rosiczek pozdrawiam dzięki wszystkim których poznałem ! Edytowane 17 Maja 2009 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Za pare lat tez sie na bank pojawie na jakims spotkaniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 (edytowane) < Paweł, a tych zdjęć to mi już nie przesłałeś why? // jkwiatek ja nie wiem kiedy Ty nam te zdjęcia cykałeś > Edytowane 17 Maja 2009 przez <kay> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@ti Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Możecie powiedzieć jak się nazywa roślina, która wisi na siatce na zdjęciach powyżej (17 zdjęcie od dołu w poście Paulo09) ? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eutr Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Oplątwa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Dopiero dziś wróciłem do domu i wrzuciłem swoje fotki. Jakość zdjęć taka sobie, bo oświetlenie tam ogólnie mówiąc było średnie, do tego pochmurne niebo, różowe świetlówki i fotki przez szybę Poniżej linki do galerii na Imageshacku i Fotosiku (trochę zmniejszone), komu gdzie wygodniej. W sumie 64 zdjęcia. http://yfrog.com/0wdscf3435jx http://hddk.fotosik.pl/albumy/639571.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Dzięki za foty:) Rośliny dobrze zniosły podróż? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Dzięki za foty:) Rośliny dobrze zniosły podróż? Jasne, w Kielcach odpoczęły na parapecie, potem po 10 dniach z powrotem zostały zapakowane i 870 km do domu Jedna sarracenia podrosła na tyle, że przekroczyła wielkość krytyczną i trzeba ją było jakoś po skosie do torby upychać Ale dało radę. Oczywiście musiałem przy okazji odwiedzić OBI i zakupić jeszcze zabiedzoną podeschniętą kapturnicę za 4,99 zł, ratując ją pewnie przed zgonem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 To świetnie:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi