jkwiatek Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 maklerw --> od 10 Miecio --> ciekawe kto Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 O widze Kay, że w ava jest moja ulubiona fotka hahahaha no kwiatek ciekawe kto maklerw jak bedzie jedna sztuka to bedziemy się ścigać hahahaha Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 jak bedzie jedna sztuka to bedziemy się ścigać hahahaha Nie dzielmy skóry na niedźwiedziu ( chyba tak sie mówi ) Nie wiadomo czy w ogóle będzie ale już zamówiony jest jak by był nawet chyba że będzie kilka szt Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 od 10 to wiem ale juz tez wiem o ktorej moge wejsc wczesniej jesli chodzi o Jambe to juz rozmawialem kilka dni temu z davidem ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 od 10 to wiem ale juz tez wiem o ktorej moge wejsc wczesniej jesli chodzi o Jambe to juz rozmawialem kilka dni temu z davidem ;P Jesli chodzi o jambana to dostałem dziś maila od davida ze nie ma go jeszcze i niewie czy będzie mial tak tylko pisze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Ja dostalem inna informacje ;P jamban will not problem, but I am waiting for aclimatization of plants ... I don´t sell "freshly" poting plants ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Spokojnie zrobi sie losowanie badz aukcje:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 maklerw - jeżeli piszę że david mi pisał to tak jest dzwoniłem do niego w celu potwierdzenia co i jak 15 min temu i powiedział ze nie będzie ponieważ zatrzymały sie we francji tak wiec najprawdopodobniej ich nie będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 (edytowane) O widze Kay, że w ava jest moja ulubiona fotka hahahaha < owszem tylko nie myśl sobie, że dlatego ją zamieściłam heh > Edytowane 7 Maja 2009 przez <kay> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Wszyscy wiedza ze to dl amnie;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 (edytowane) Wszyscy wiedza ze to dla mnie;p < heh nie pochlebiaj sobie > Edytowane 7 Maja 2009 przez <kay> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Hm, ja będę w sobotę około 15, (to info dla tych co chcieliby odebrać zamówione rośliny). Niestety hamatę już ktoś sprzątnął Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 (edytowane) do kasacji Edytowane 8 Maja 2009 przez Miecio Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Paulo wiesz wszyscy mogli wiedzieć, że dla Ciebie bo to tylko taka przykrywka Prawda Sówka ??: hehehehe < hah! dobra, skończmy te dywagację, hm ??? > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Dobra przyznam się ja sprzątnąłem hamate;) < hah! dobra, skończmy te dywagację, hm ??? > Zobaczycie jak Sówka da czadu na wystawie:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi