<kay> Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 < hah! dobra, skończmy te dywagację, hm ??? > Zobaczycie jak Sówka da czadu na wystawie:P < Słucham ?? niby z czym ??? ja chyba o czymś nie wiem ... paulo oświeć mnie > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Niestety zostałem zmuszony siłą do odwołania czadu <kay> Pragnę zdementować także pogłoski, że zatańczy ona na stole;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Niestety zostałem zmuszony siłą do odwołania czadu <kay> Pragnę zdementować także pogłoski, że zatańczy ona na stole;) < Zabije Cię ! > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Takie groźby są karlne;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Takie groźby są karlne;) < Paweł, Ty stanowisz wyjątek Ciebie to nie dotyczy > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kynek_vava Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 hehe ;D czytajac posty wyzej to cholerka teraz juz nie wiem co bedzie glowna atrakcja wystawy no ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 <kay> bedzie a co myśleliście, że rośliny? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 (edytowane) <kay> bedzie a co myśleliście, że rośliny? (grabisz sobie ) < Dobra, basta !! koniec tego ... Nie zapominajmy o Pawle i jego przepysznej grochówce > Edytowane 8 Maja 2009 przez <kay> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 8 Maja 2009 Autor Share Napisano 8 Maja 2009 hehe ;D czytajac posty wyzej to cholerka teraz juz nie wiem co bedzie glowna atrakcja wystawy no ;P Przez chwilkę też miałam taką myśl rotfl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 (edytowane) Edytowane 8 Maja 2009 przez paulo09 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kynek_vava Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 to juz wiem kto sprzeda wszystkie rosliny xD zapowiada sie ciekawie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 O 5 wstaje żeby jej wybieg zmontować na końcu wystawy poprowadzi walke Jamban fight;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 (edytowane) do kasacji Edytowane 8 Maja 2009 przez Miecio Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 (edytowane) < jak chcecie to prowadźcie dalej tą dywagację, ale bez mojego udziału > Edytowane 9 Maja 2009 przez <kay> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Wszem i wocem oświadczam wszystkim iż to nie byly miłe żarty więc przepraszam i prosze o pokute KAY wybacz mi !!:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi