hoze Napisano 14 Kwietnia 2006 Share Napisano 14 Kwietnia 2006 Beholder napisał: mam dzbanka 1 tydzien Beholder napisał: co ja mam zrobic? Przeczytaj post wyżej - CIERPLIWOŚCI :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hoze Napisano 14 Kwietnia 2006 Share Napisano 14 Kwietnia 2006 Przepraszam ale przez przypadek wysłałem dwa razy ten sam post. Prosze o skasowanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beholder Napisano 14 Kwietnia 2006 Share Napisano 14 Kwietnia 2006 czytalem i sie troche uspokoilem a czy liscie tez moga m uschnac? bo jak narazie mam 8 dzbankow w tym 5 zdrowych i nowy lisc aha i przy okazji chce sie dowiedziec czy musze miec dzbanecznika w doniczce? bo jak narazie bez doniczki mi dobrze sie hodowal. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hoze Napisano 14 Kwietnia 2006 Share Napisano 14 Kwietnia 2006 Bez doniczki ? Nie rozumiem ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilÓś Napisano 14 Kwietnia 2006 Share Napisano 14 Kwietnia 2006 Może jest synem Chucka Norrisa i potrafi bez Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 14 Kwietnia 2006 Share Napisano 14 Kwietnia 2006 Beholder napisał: [...]czy musze miec dzbanecznika w doniczce? bo jak narazie bez doniczki mi dobrze sie hodowal. Jak się domyślam chodziło ci o akwarium- bardzo przydatne do utrzymania wysokiej wilgotności powietrza, która jest niezbędna dla tej roślinki KamilÓś napisał: Może jest synem Chucka Norrisa i potrafi bez Bardzo lubie takie posty, tyle wnoszą do tematu... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilÓś Napisano 14 Kwietnia 2006 Share Napisano 14 Kwietnia 2006 L0rD4rK napisał: Bardzo lubie takie posty, tyle wnoszą do tematu... ehhhh czy wy musicie w 100% rozmawiac o roslinach? czy nie moze się przewinąć czasami zartobliwy post :/? Stary, wyluzuj się...albo bądz bardziej tolerancyjny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beholder Napisano 14 Kwietnia 2006 Share Napisano 14 Kwietnia 2006 Posadzilem roslinke w akwarium tzn bez doniczki a synek Nora nie jestem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixi Napisano 14 Kwietnia 2006 Share Napisano 14 Kwietnia 2006 Nie jest synem Norisa bo to jego wujek Noris pozdrów wujka[glow=red:bc734ada60][/glow:bc734ada60] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sardo Napisano 15 Kwietnia 2006 Share Napisano 15 Kwietnia 2006 KamilÓś napisał: L0rD4rK napisał: Bardzo lubie takie posty, tyle wnoszą do tematu... ehhhh czy wy musicie w 100% rozmawiac o roslinach? czy nie moze się przewinąć czasami zartobliwy post :/? Stary, wyluzuj się...albo bądz bardziej tolerancyjny A ja się zgadzam, dyskucja urozmaicona dobrym żartem jest o wiele ciekawsza A żarty o Chuck'u lubię, nie wiem czemu ale strasznie mi się podobają choć są głupie do potęgi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beholder Napisano 15 Kwietnia 2006 Share Napisano 15 Kwietnia 2006 Ja nie lubie żartów o Norisie bo sa niezrozumiale. Pixi mamy tych samych wujków tez go pozdrów!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixi Napisano 16 Kwietnia 2006 Share Napisano 16 Kwietnia 2006 Właśnie się dowiedziałem że twój wujek Noris jest też moim wujkiem dobrze mieć takiego słynnego wujka który jednym kopnięciem dzieli rosiczkę na dwie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi