Gabik1 Napisano 23 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2009 (edytowane) Więc drzwiczki i całe akwarium prócz klapy na której jest oświetlenie jest ze szkła, grubość szkła to 5mm, a co do tej ceny to samo akwarium było za darmo (chciał się pozbyć ponieważ się przeprowadzał do mniejszego mieszkania i nie miał miejsca) jedyne co to dopłaciłam 90zł za oświetlenie ( 2x odbłyśnik + 2x świetlówki 18w) dodatkowo są 2 wentylatorki PC w trym jeden wpuszcza a inny wypuszcza powietrze.Po każdej stronie są po trzy zawiasy chyba metalowe ale maja w środku jakąś gumę albo plastik który zapobiega pęknięciu szyby.Dodatkowo w środku jest 5 półeczek na roślinki.Do tego wszystkiego dostałam keramzyt aby zapełnić cały dół akwarium i torf oraz korzeń ale to wszystko widać na zdjęciu. Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez Gabik1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabik1 Napisano 1 Października 2009 Autor Share Napisano 1 Października 2009 Oto moja helka hodowana w warunkach balkonowych;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi