Kropka Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 Ach, mój idol z lat nastoletnich Ja jutro pędzę na Nine Inch Nails Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 Slash klasa, widziałem w Katowicach - polecam, może do Krakowa też się wybiorę A poza tym do dziś nie umiem się otrząsnąć po czwartkowym Linkin Park we Wrocławiu, był ktoś też ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 16 Czerwca 2014 Share Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Ja zaś słucham głównie techna (sam też niegdyś tworzyłem troszkę) począwszy od klubowych rytmów skończywszy na psychodelic i HardStyle. Ale nie unikam imprez z muzą różnorakiego gatunku, nawet zdarza mi się czasami posłuchać D.P z podkładem techno:) Edytowane 16 Czerwca 2014 przez comandos21 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TadzikMen Napisano 8 Grudnia 2014 Share Napisano 8 Grudnia 2014 Children of Bodom, Arch Enemy, Hunter, Slipknot, Made of Hate, Łydka Grubasa, Percival Schuttenbach, Luxtorpeda, Nightwish Ostatnio to zacząłem słuchać Kultu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativasmoke Napisano 8 Grudnia 2014 Share Napisano 8 Grudnia 2014 Children of Bodom, Arch Enemy, Hunter, Slipknot, Made of Hate, Łydka Grubasa, Percival Schuttenbach, Luxtorpeda, Nightwish Ostatnio to zacząłem słuchać Kultu no to ładny miks od metalcore do rodzimowierczego folk-metalu ja słucham m.in.: ale również: ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 8 Grudnia 2014 Share Napisano 8 Grudnia 2014 Wnosząc po nicku przypuszczałem raczej coś w klimacie Black Uhuru lub Misty in Roots. (: Wardruna to chyba mój ulubiony norweski zespół, a jest tam cała masa ciekawej muzyki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TadzikMen Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 no to ładny miks od metalcore do rodzimowierczego folk-metalu Wiesz, nie można się ograniczać do jednego nurtu, tylko czerpać z wielu to co najlepsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativasmoke Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 Wnosząc po nicku przypuszczałem raczej coś w klimacie Black Uhuru lub Misty in Roots. (: Wardruna to chyba mój ulubiony norweski zespół, a jest tam cała masa ciekawej muzyki. Nie rozumiem... przecież SATIVA oznacza po prostu SIEWNY, czyżby ci panowie z MISTY OF ROOTS byli rolnikami ? A co do muzyki norweskiej i w ogóle skandynawskiej (szczególnie Islandia) to nie ma drugiego takiego rejonu świata gdzie tworzy się tak wiele genialnej muzyki Wiesz, nie można się ograniczać do jednego nurtu, tylko czerpać z wielu to co najlepsze zgadzam się w 100% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 9 Grudnia 2014 Share Napisano 9 Grudnia 2014 czyżby ci panowie z MISTY OF ROOTS byli rolnikami ? Tak przypuszczam. (: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 29 Grudnia 2015 Share Napisano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Kolejna legenda odeszła robić rozpiernicz gdzie indziej. Lemmy. Born to lose. Live to win. Edytowane 29 Grudnia 2015 przez daro7979 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Moje pokolenie nieodwołalnie odchodzi. David Bowie - Absolute Beginners Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Mój ulubiony (choć mało znany) zespół to Verba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Słucha ktoś Sławomira? Jak nie to polecam 2 najlepsze piosenki linki po niżej: Aneta Ni mom hektara Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Natomiast ja przez ubiegły miesiąc słuchałem utworów tego gatunku Może i tyłka nie urywa ale godna uwagi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Ostatnio chodzi mi po głowie taki oto utwór: A ogólnie na mojej playliście są takie zespoły: 1000mods (b. polecam, aczkolwiek 1. album to specyficzna muzyka), Acid Drinkers, Mastodon, Megadeth, Nuked Cross, Rammstein, Slipknot, Sodom, Turbo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi